1 senen kalmış meslektaşım. Önü n açık yurtdışı çalışma seçeneklerini değerlendir ama okulunu bitirince. Pet olarak da olsun büyükbaş da olarak olsun orda veya burada mesleğin önü açık başarılar dilerim.Arkadaşlar elime bir fırsat geçti. Yakınımın bağlantısı sayesinde İngiltere'de restoran, market şubeleri olan birisi, yanında çalıştırmak için bütün masraflar ona dahil olacak şekilde beni İngiltere'ye götürme teklifinde bulundu. Bense şuanda Veteriner fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim. Babam astsubay. Sizce okulu, ailemi her şeyi bırakıp İngiltere'ye gitmeme değer mi? Henüz kararımı veremedim.
(Babamın mesleğini şuan ki maddi durumumu kıyaslama yapmanız için belirttim.) Bu konu hakkında tecrübesi, bilgisi, kendinden emin kişiler yanıt verirse sevinirim. Benim için ciddi ve dönülmez bir karar olacak çünkü. Teşekkürler.
Hocam okuyun derim veterinerlik yani biyoloji kolay dğeil.Arkadaşlar elime bir fırsat geçti. Yakınımın bağlantısı sayesinde İngiltere'de restoran, market şubeleri olan birisi, yanında çalıştırmak için bütün masraflar ona dahil olacak şekilde beni İngiltere'ye götürme teklifinde bulundu. Bense şuanda Veteriner fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim. Babam astsubay. Sizce okulu, ailemi her şeyi bırakıp İngiltere'ye gitmeme değer mi? Henüz kararımı veremedim.
(Babamın mesleğini şuan ki maddi durumumu kıyaslama yapmanız için belirttim.) Bu konu hakkında tecrübesi, bilgisi, kendinden emin kişiler yanıt verirse sevinirim. Benim için ciddi ve dönülmez bir karar olacak çünkü. Teşekkürler.
Ailem umarım destekler. Bu tarz şeylere pek açık değillerdir.Ailenin de seni destekleyeceğine eminim, git hayatını kurtar diyeceklerdir.
Yurtdışında yaşamak gayet iyi olacaktır fakat şu Korona biraz sıkıntı çıkarabilir.
Görüşmek o kadar zor olmayacaktır sonuçta telefon denen bir şey var.
Gerekli her şeyi karşılıyorlarsa ben giderdim.
Maaş durumları çok değişken hocam. Özelde çalışmak devlete göre bayağı iyi kazandırabiliyor. Ama önemli olan çalışmak bir yer bulabilmek.Özel sektörde çalışma imkanı bulan veterinerler 3 bin TL ile 15 bin TL arasında değişen bir maaş değerine sahiptirler. Devlet bünyesinde yani kamu kurum ve kuruluşlarında 25 yıllık bir iş hayatına sahip olan veteriner hekim 6 bin 400 TL ile 7 bin 250 TL arasında değişen tutarlarda maaş alabilmektedir.
Yazan ücretler doğruysa veteriner olmasan da olur
Orada garson olsan daha iyi geçinirsin
Forumda meslektaşım olduğuna çok sevindim. Öğrenci misin yoksa mezun oldun mu hocam?1 senen kalmış meslektaşım. Önü n açık yurtdışı çalışma seçeneklerini değerlendir ama okulunu bitirince. Pet olarak da olsun büyükbaş da olarak olsun orda veya burada mesleğin önü açık başarılar dilerim.
Hocam okuyalımda bir daha İngiltere fırsatı gelir mi bilememHocam okuyun derim veterinerlik yani biyoloji kolay dğeil.
Anlaşın okumanız bitince gidin.
Nelere açık değiller?Ailem umarım destekler. Bu tarz şeylere pek açık değillerdir.