Arama sonuçları: *

1. Riddle

Vozol ne kadar süre kullanımda zararlarını gösterir

Yok kanka bağımlısı değilim 1haftadır içmiodum arkadas satıyım benimkini dedi ondan aldım gene nekadar sürede farkedilir bi fark olur mesala 4ay kullansam kafi midir
  2. Riddle

Vozol ne kadar süre kullanımda zararlarını gösterir

Vozol içiyorum 1 aydır güzelde seviyorum ciğerlerde su topluyor söylentisi var ne kadar süre kullanımda zararlarını gösterir ne zaman bırakmam gerekir bağımlısı değilim sıkılınca içiyorum ve işteyken
  3. Riddle

fitness için program yazabilirmisiniz

2 hafta oldu başlayalı boy 1.87 kilo 67 yas 16 random haraketlerle yapıyorum program yazabilirmisiniz goğüs kol sırt ağırlıklı olsun salon hocası dümenden bi program verdi kötü sanırım
  4. Riddle

Wallpaper önerisi :DD

gaygay wallpaperlar goymayın gençler
  5. Riddle

Sevgililer Gününde Sevgiliniz Var Mı? 💔💔 [OYLAMA]

para yine cepte
  6. Riddle

Viskiyi nerede ve nasıl satabilirim

ankaradaysanız hayrına hediye edebilirsiniz:)
  7. Riddle

Papara hesabımı kiralattım (2 saat ardından hesabı kapattım ))

ara müşteri hizmetlerini bi şekilde çalınmış falan de kapattır seri
  8. Riddle

dilden eşit ağırlığa geçmeli miyim

performans ödevlerini parayla yaptırıyodum bide okula gidiyordum emeklerimiz yenmez
  9. Riddle

11 e kadar bala g.te geldik valla full uyuyarak çalışmak gerekiyor sanırım
  10. Riddle

ve hoca çok yoruyor ya ödev veriyo ezber yaptırıyo dersi ingilizce anlatıyo çoğunlukla bişey anlamıyom nasıl ingilizce öğrenerbilirim
  11. Riddle

11 sınıfım dil seçtim en basit bölümdür diye bide ingilizce öğrenmek istiyorum üniversiteye gitmek istemiyorum ailem liseyi bitir diyor sizce dil mi daha kolay eşit ağırlık mı geçen sene 13 dersin 10 undan kaldım ve sınıfı geçtim :D anadolu lisesi bu arada ve çoğu arkadaşım dilde
  12. Riddle

Technopat Sosyal Vs Donanım Arşivi Sosyal

donanımarşivi tekler konuda 1 boşluk koymadığım için yazım yanlışından vs ban yedim herşeye ban atıyolar
  13. Riddle

Nays kayıt nasıl olurum

18 yaş altısın diye veli onayı isteyebilir yoksa açabilirsin taksitli borç falan almak istersen görüntülü konuşman gerekiyo
  14. Riddle

Nays kayıt nasıl olurum

gir kayıt ol veli onayı isterse onayla bir şekil bilmiyorum borç vs almak istersen müşteri temsilcisi ile görüntülü konuşman gerekiyo ben 16 yaşındayım annemin adına açtım annem görüntülü konuştu öyle kullanıyorum
  15. Riddle

Küçük de olsa haç işaretli, şeytan işaretli formaları giymek günah mı?

çıkartmaz önemli olan içindeki inanç diye biliyorum
  16. Riddle

Kaplumbağamı arı soktu

olum bu nası forum la JIEDIGDNSIUJNG(EUDUISG bal arısı ise bişey olmaz sanırım bi bilgim yok ama kedi köpeği sokunca bir şey olmuyor kaplumbağa içinde belki aynıdır
  17. Riddle

panel korkusu yardım edebilir misiniz?

kral birşeyy olmaz max ailenin tel no sunu bulurlar o da numaran eskiyse benimde uyuz olduğum bebe bulmuştu aramıştı babamı falan sonra wpden banladım birşekilde no değiştim bulamıyorlar gerçek isim kullanma sallamasyon isim kullan seri no n olmadan bir şey yapamazlar ben sana şimdi tcmi versem...
  18. Riddle

Sevdiğim kıza nasıl yaklaşmalıyım ? 4 yıldir görüşmedik

sagopa kajmer dinleyerek forumu okudum kolay gelsin
  19. Riddle

Vergisiz telefon indirimi şartları

bari hazır sistemlere gelsinde kendi pc mi satıp alayım
  20. Riddle

Arkadaşımızın Telefonu Gartic.io üzerinden yaymışlar?

numarasının son 2 hanesini değiştirilebiliyor ucuz bir rakama
Top Bottom