Neler Yeni

Küçük de olsa haç işaretli, şeytan işaretli formaları giymek günah mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cristiano ronaldo
İnternette man u,barcelona,real madrid gibi formalarda küçükde olsa şeytan,haç işareti olduğu için günah olduğu hatta Allah korusun dinden çıkarıldığı bile konuşuluyor.Bunlar gerçekmi?Kuran-ı Kerim’de bildiğim kadarıyla böyle bi söz yok.Ne yapacağımı bilmiyorum.Forma giymeyi seviyorum.Lütfen birisi delillerle aydınlatabilirmi?

Afur

80+
Günah mı bir şey diyemem ama bu mantığa göre alkol içen, zina yapan vb. dinden çıkıyor demek. Bildiğim kadarıyla dinin esaslarından herhangi birini inkar etmek, dinden çıkarır.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Sen o formayı dini bir şey için giymiyon, olduğunu söylemeseler farkına bile varmazsın. Dini yönden günah olduğunu sanmıyom ,namaz falan kılarken üstüne başka bir şey giysen fena olmaz tabi de onun dışında forma bu sonuçta dini bir giysi değil ,günah olduğunu sanmıyom. Ama tabi bir hoca falan değilim fikir belirtmem doğru değil, bunu hocalara sorman daha doğru olacaktır.

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
çıkartmaz önemli olan içindeki inanç diye biliyorum

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Formayı her giydiğin zaman Kelimeye Şahadet getir :D

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Bir şey söyleyecektim de, tartışma çıkar diye diyemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
AHMET KUTAY GÜVEN
İnternette man u,barcelona,real madrid gibi formalarda küçükde olsa şeytan,haç işareti olduğu için günah olduğu hatta Allah korusun dinden çıkarıldığı bile konuşuluyor.Bunlar gerçekmi?Kuran-ı Kerim’de bildiğim kadarıyla böyle bi söz yok.Ne yapacağımı bilmiyorum.Forma giymeyi seviyorum.Lütfen birisi delillerle aydınlatabilirmi?
Hocam hristiyanlık ta Allah ın dini Hz. isa da bir peygamberimiz fakat bilindigi gibi incil çok degiştirildi. Allah ın peygamberlerine iman da İslam in degilmez parçalarından bence bir sorun olmaz şahsen kendim de giyiyorum Allah ztn içimizi biliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cristiano ronaldo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
söyleyebilirsin tabi işe yarayacak bi bişeyse serbest
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla biraz takıntılıyım herhalde.
onermem kesin nerede sıkıntı cıksr dersen namaz gibi ibadetlerde giyilmemeli onun disinda onermem sadece.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
söyleyebilirsin tabi işe yarayacak bi bişeyse serbest
Beni yanlış anlamanızı istemem ancak, din ile insanların dediklerine takılmamanızı öneririm. Hani bu ülkede chp ye oy verenler cehennemlik ilan edildi. Faiz haram dendi, ancak sonrasında devletten alırsanız sorun olmaz dendi. Elbette kendi tercihiniz ancak, bir dine inanacaksanız, tanrıyla aranıza başkalarını veya başkalarının fikirlerini sokmayın. Bu sorununuzun cevabı da bu yüzden çok basit. Tanrıya olan inancını sarsacağını düşünüyorsan, seni sevmeyeceğini düşünüyorsan giymemelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cristiano ronaldo
Hocam hristiyanlık ta Allah ın dini Hz. isa da bir peygamberimiz fakat bilindigi gibi incil çok degiştirildi. Allah ın peygamberlerine iman da İslam in degilmez parçalarından bence bir sorun olmaz şahsen kendim de giyiyorum Allah ztn içimizi biliyor.
zaten öyle çok şükür Allah içimizi biliyor diye bende rahatım ama yinede işte bile bile giydiğimiz için kafam karışmıştı internettede öyle şeyler görünce hocalardan,korktum valla

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,792
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
zaten öyle çok şükür Allah içimizi biliyor diye bende rahatım ama yinede işte bile bile giydiğimiz için kafam karışmıştı internettede öyle şeyler görünce hocalardan,korktum valla
Camilerde vb. o tarz kıyafetler tabii ki giyme.
Formada Doğrudan haç işareti yoksa [Mesela Bayrakta haç olur vb. sorun olacağını düşünmüyorum uygun yerde giyildiği taktirde.]
Bir de giyme amacın da zaten kötü bir amaç yok.

Top Bottom