ronaldo7cr
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- cristiano ronaldo
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Allaha olan inancımı sarsacağını kesinlikle düşünmüyorum zaten sırf onun için giydiğim bile yok.sadece kafam karışmıştı ve doğru diyorsun belli konular dışında böyle bilinmedik konular için her insan farklı bir şey söylüyor önemli olan Allah ve benimle olan aram.Çok şükür ibadetlerimi yerine getirdiğim için inşallah Allahında beni sevdiğini düşünüyorum ama işte içimdeki nefis illa o küçücükde olsa hacın,şeytanın benim dinimden Allah korusun çıkarcağını felan söylüyor o yüzden rahatsızım zaten.Şeytanın vesvese verdiğini düşünerek hayatıma devam etmeyi düşünüyorum artık inşallahBeni yanlış anlamanızı istemem ancak, din ile insanların dediklerine takılmamanızı öneririm. Hani bu ülkede chp ye oy verenler cehennemlik ilan edildi. Faiz haram dendi, ancak sonrasında devletten alırsanız sorun olmaz dendi. Elbette kendi tercihiniz ancak, bir dine inanacaksanız, tanrıyla aranıza başkalarını veya başkalarının fikirlerini sokmayın. Bu sorununuzun cevabı da bu yüzden çok basit. Tanrıya olan inancını sarsacağını düşünüyorsan, seni sevmeyeceğini düşünüyorsan giymemelisin.