Neler Yeni

Küçük de olsa haç işaretli, şeytan işaretli formaları giymek günah mı?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Ronaldo yu sevdiğimden formalarını almayı düşünüyorum ama işte bu olay yüzünden ne man u ne real alamıyorum prime zamanları,messiyide alamıyorum e ne alacam o zaman mecbur liverpool torres .d
Seye bak Real Madrid 2013 Formasına onda Sanırsam Haç yoktu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cristiano ronaldo
Seye bak Real Madrid 2013 Formasına onda Sanırsam Haç yoktu.
baktım ama ondada var.aklıma fikir geldi o küçücük haç olan kısmı beyaz bi kalemle boyayabilirim zaten farkedilmez küçücük.Ama işte barça ve man u da olmuyo çünkü logonun içinde var haç ve şeytan onuda nasıl yapıcam bilmiyorum artık

Dušan Tadić

80+ Silver
Boydan boya haçlı Portekiz formam var. Basit bir sembol yüzünden dinden çıkmam herhalde?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
baktım ama ondada var.aklıma fikir geldi o küçücük haç olan kısmı beyaz bi kalemle boyayabilirim zaten farkedilmez küçücük.Ama işte barça ve man u da olmuyo çünkü logonun içinde var haç ve şeytan onuda nasıl yapıcam bilmiyorum artık
Evet o boya işi olabilir.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
yok be ailem ve çevrem iyi hatta onlarada danıştım bir şey olmaz dediler.Zaten emin olmuş gibiydim burayada yaziyim dedim.İnternette yazan saçma sapan doğru yanlış bilgiler yüzünden doğru şeylere bakamıyoruz
Haç işareti gibi gâvurların dinine ait olan şeyleri takmak küfürdür tabii ki de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boydan boya haçlı Portekiz formam var. Basit bir sembol yüzünden dinden çıkmam herhalde?
Çıkarsın tabii ki de. Elfaz-ı Küfür ve Ef'ali Küfür denilen şeyler var. Çoğu insan bilmiyor maalesef ve farkında olmadan mürted olan çok kişi var ülkede dinlediği müzikten ve söylediği küfür sözlerden dolayı. Eşiyle zina yapan bir sürü insan var maalesef. Ehl-i Sünneti detaylı olarak öğretmek gerekir insanlara. İlimsiz Müslüman kalmak çok zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günah mı bir şey diyemem ama bu mantığa göre alkol içen, zina yapan vb. dinden çıkıyor demek. Bildiğim kadarıyla dinin esaslarından herhangi birini inkar etmek, dinden çıkarır.
Günah ve haram işlemek adamı kâfir etmez. Günah ya da haram olduğunu inkâr ederse, helale haram, harama helal derse gâvur olur. Dinin esaslarından birini inkâr etmek kâfir eder tabii kişiyi.

Son düzenleme:
Top Bottom