Ronaldo yu sevdiğimden formalarını almayı düşünüyorum ama işte bu olay yüzünden ne man u ne real alamıyorum prime zamanları,messiyide alamıyorum e ne alacam o zaman mecbur liverpool torres .d
baktım ama ondada var.aklıma fikir geldi o küçücük haç olan kısmı beyaz bi kalemle boyayabilirim zaten farkedilmez küçücük.Ama işte barça ve man u da olmuyo çünkü logonun içinde var haç ve şeytan onuda nasıl yapıcam bilmiyorum artık
baktım ama ondada var.aklıma fikir geldi o küçücük haç olan kısmı beyaz bi kalemle boyayabilirim zaten farkedilmez küçücük.Ama işte barça ve man u da olmuyo çünkü logonun içinde var haç ve şeytan onuda nasıl yapıcam bilmiyorum artık
yok be ailem ve çevrem iyi hatta onlarada danıştım bir şey olmaz dediler.Zaten emin olmuş gibiydim burayada yaziyim dedim.İnternette yazan saçma sapan doğru yanlış bilgiler yüzünden doğru şeylere bakamıyoruz
Çıkarsın tabii ki de. Elfaz-ı Küfür ve Ef'ali Küfür denilen şeyler var. Çoğu insan bilmiyor maalesef ve farkında olmadan mürted olan çok kişi var ülkede dinlediği müzikten ve söylediği küfür sözlerden dolayı. Eşiyle zina yapan bir sürü insan var maalesef. Ehl-i Sünneti detaylı olarak öğretmek gerekir insanlara. İlimsiz Müslüman kalmak çok zor.
Günah mı bir şey diyemem ama bu mantığa göre alkol içen, zina yapan vb. dinden çıkıyor demek. Bildiğim kadarıyla dinin esaslarından herhangi birini inkar etmek, dinden çıkarır.
Günah ve haram işlemek adamı kâfir etmez. Günah ya da haram olduğunu inkâr ederse, helale haram, harama helal derse gâvur olur. Dinin esaslarından birini inkâr etmek kâfir eder tabii kişiyi.