Neler Yeni

Küçük de olsa haç işaretli, şeytan işaretli formaları giymek günah mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cristiano ronaldo
Beni yanlış anlamanızı istemem ancak, din ile insanların dediklerine takılmamanızı öneririm. Hani bu ülkede chp ye oy verenler cehennemlik ilan edildi. Faiz haram dendi, ancak sonrasında devletten alırsanız sorun olmaz dendi. Elbette kendi tercihiniz ancak, bir dine inanacaksanız, tanrıyla aranıza başkalarını veya başkalarının fikirlerini sokmayın. Bu sorununuzun cevabı da bu yüzden çok basit. Tanrıya olan inancını sarsacağını düşünüyorsan, seni sevmeyeceğini düşünüyorsan giymemelisin.
Allaha olan inancımı sarsacağını kesinlikle düşünmüyorum zaten sırf onun için giydiğim bile yok.sadece kafam karışmıştı ve doğru diyorsun belli konular dışında böyle bilinmedik konular için her insan farklı bir şey söylüyor önemli olan Allah ve benimle olan aram.Çok şükür ibadetlerimi yerine getirdiğim için inşallah Allahında beni sevdiğini düşünüyorum ama işte içimdeki nefis illa o küçücükde olsa hacın,şeytanın benim dinimden Allah korusun çıkarcağını felan söylüyor o yüzden rahatsızım zaten.Şeytanın vesvese verdiğini düşünerek hayatıma devam etmeyi düşünüyorum artık inşallah

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yavuz
Günah değilse bile muhtemelen uygun görülmüyordur. Karar senin.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Koray Yıldız
o küçücükde olsa hacın,şeytanın benim dinimden Allah korusun çıkarcağını felan söylüyor o yüzden rahatsızım zaten.Şeytanın vesvese verdiğini düşünerek hayatıma devam etmeyi düşünüyorum artık inşallah
Bişey olmaz bence ama ailen veya çevren yanlış anlayabilir derim. Mesela eskiden benim başıma gelmişti, kötü kedi şerafettin baskılı siyah bir tişört giyiyorum saçımı uzatıyorum diye bizimkiler satanist falan mı oldu acep demişler lol

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cristiano ronaldo
Bişey olmaz bence ama ailen veya çevren yanlış anlayabilir derim. Mesela eskiden benim başıma gelmişti, kötü kedi şerafettin baskılı siyah bir tişört giyiyorum saçımı uzatıyorum diye bizimkiler satanist falan mı oldu acep demişler lol
yok be ailem ve çevrem iyi hatta onlarada danıştım bir şey olmaz dediler.Zaten emin olmuş gibiydim burayada yaziyim dedim.İnternette yazan saçma sapan doğru yanlış bilgiler yüzünden doğru şeylere bakamıyoruz

mfm125

80+ Silver
Beni yanlış anlamanızı istemem ancak, din ile insanların dediklerine takılmamanızı öneririm. Hani bu ülkede chp ye oy verenler cehennemlik ilan edildi. Faiz haram dendi, ancak sonrasında devletten alırsanız sorun olmaz dendi. Elbette kendi tercihiniz ancak, bir dine inanacaksanız, tanrıyla aranıza başkalarını veya başkalarının fikirlerini sokmayın. Bu sorununuzun cevabı da bu yüzden çok basit. Tanrıya olan inancını sarsacağını düşünüyorsan, seni sevmeyeceğini düşünüyorsan giymemelisin.
Çok haklısın

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
İnternette man u,barcelona,real madrid gibi formalarda küçükde olsa şeytan,haç işareti olduğu için günah olduğu hatta Allah korusun dinden çıkarıldığı bile konuşuluyor.Bunlar gerçekmi?Kuran-ı Kerim’de bildiğim kadarıyla böyle bi söz yok.Ne yapacağımı bilmiyorum.Forma giymeyi seviyorum.Lütfen birisi delillerle aydınlatabilirmi?
Dinden Çıkarmazda Günahtır Hocam. BvB,Arsenal,Bayern München,Olympique Marselie gibi takımlara bakmayı Düşünebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Talha Açıkgöz
Bir şey söyleyecektim de, tartışma çıkar diye diyemiyorum.
Ag bende bunların hastasıyım eminim pek gerekli bir şey değildir ama gece gece merak ettim

1 Fatiha 3 ihlâsa bakar hocam d:

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
Herhangi bir mecburiyetin yoksa giymemen daha doğru olur.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Moruk sen bunu niye bana mesaj attın la
Screenshot_20230911-075244_Chrome.jpg

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,771
İsim
Lokman Doğan

TİTAN.

80+ Platinum
İnternette man u,barcelona,real madrid gibi formalarda küçükde olsa şeytan,haç işareti olduğu için günah olduğu hatta Allah korusun dinden çıkarıldığı bile konuşuluyor.Bunlar gerçekmi?Kuran-ı Kerim’de bildiğim kadarıyla böyle bi söz yok.Ne yapacağımı bilmiyorum.Forma giymeyi seviyorum.Lütfen birisi delillerle aydınlatabilirmi?
Diyanet işlerini dinleme onlar genelde işine geleni yada gündemi dağıtmak için söylemde bulunurlar
Bu kadar saçma durumları düşünme
İstediğini formayı giy ve eğlenceye bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cristiano ronaldo
Dinden Çıkarmazda Günahtır Hocam. BvB,Arsenal,Bayern München,Olympique Marselie gibi takımlara bakmayı Düşünebilirsiniz.

r
Ronaldo yu sevdiğimden formalarını almayı düşünüyorum ama işte bu olay yüzünden ne man u ne real alamıyorum prime zamanları,messiyide alamıyorum e ne alacam o zaman mecbur liverpool torres .d

Top Bottom