Mesut Yılmaz
80+ Bronze
Kişinin onayı olmadan banka nasıl kredi versin?benim babamın adını soyleyip alırsa işte babamlarla konuscam bu aksam
Kişinin onayı olmadan banka nasıl kredi versin?benim babamın adını soyleyip alırsa işte babamlarla konuscam bu aksam
abi evet haklısın tefeciden alırsa sıkıntı annemin babamın tc sini onlarda olması kotu hissederimKişinin onayı olmadan banka nasıl kredi versin?
hep içimde o var babama soyliyim arkadasım cocuk yapmaz yuksek ihtimal ama yaparsa ondan korkuyorum baskanın bulup yapmasından değil o cocugun yapmasından korkuyomOlum 8e giden biri tefeciyi nereden bulsun, çok korkuyorsan polise emniyete.
beni tehdit etmiyolar ama o cocukla konusrken rahat bile olamiyorum az once oynuyoduk cıktım simdi eve polis getirse sıkıntıPanelden sana senle ilgili bir şey söylediği zaman bunu zaten biliyorum bana bilmediğim bir şey söyle de, asılsız ihbar yaptı diyelim ki hiiiiiiiç zannetmiyorum asılsız ihbar çok büyük bir suç. Klavye bebelerinden korkmana gerek yok korkak veletler onlar
benle yasıt onlarda vallahi cook kotu oluyorum ben kacar 1 2 saate yazdıklarınıza bakarımPanelden sana senle ilgili bir şey söylediği zaman bunu zaten biliyorum bana bilmediğim bir şey söyle de, asılsız ihbar yaptı diyelim ki hiiiiiiiç zannetmiyorum asılsız ihbar çok büyük bir suç. Klavye bebelerinden korkmana gerek yok korkak veletler onlar
+ ismimi buldun OHAKullanma şu meleti coluk çocuğa veremeyin ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanma şu meleti coluk çocuğa veremeyin ya
Ne yapmam gerekiyo korkmammı? LOLKullanma şu meleti coluk çocuğa veremeyin ya
Kullanma şu meleti coluk çocuğa veremeyin ya
+ ismimi buldun OHA
TC MI BULDUN oha
Üstelik adresimi buldun oha
En önemlisi telefon numaramı buldun oha
Ve bunu bana ss olarak attın
1-2 Hafta kullanmışlığım var Adın, Soyadın, Yaşadığın il bilinmiyorsa hiçbirşey yapamazlar. He diyelim biliyorlar doğru kişiyi bulabilmeleri için doğum tarihi ve ilçeyi de bilmeleri lazım. Yani rahat olabilirsiniz.Merhaba Ben panelden çok korkuyorum ne yapabilirim eve polis gelrise vb. iyice içime dert oldu ne yapabilrim ?
Eve polis gelse ne yapıcak sanki? Suçun yok ihbar asılsız ihbar geri gidecekler tutanak tutup savcıdan izin ve emir alarak ihbarı yapana ya ifade ya da yakalama emri (asılsız ihbarın seviyesine göre) çıkarılacakbeni tehdit etmiyolar ama o cocukla konusrken rahat bile olamiyorum az once oynuyoduk cıktım simdi eve polis getirse sıkıntı
ve konustugum cocukta panel yok onun arkadasında var cocugun adını soy adı bende nolur nolmaz kalsın ama arkadasınınkini bilmiyor
benle yasıt onlarda vallahi cook kotu oluyorum ben kacar 1 2 saate yazdıklarınıza bakarım