Arama sonuçları: *

1. SefaBaba

sonu "Game" olacak bir isim önerisi

EZGame
  2. SefaBaba

Nurdağı/Gaziantep (7.8) büyüklüğünde deprem! HİSSETTİNİZ Mİ?

Ş.Urfa Çok sayıda ölü ve yaralı varmış Allah herkese yardım etsin . Adanada olarak hayatımda yaşadığım en büyük depremlerden biriydi :peeposad2:
  3. SefaBaba

sanaldan para nasil kazanabilirim

Youtube üzerinde viedoları var izleyebilirsin dediğim gibi uğraştırıcı
  4. SefaBaba

sanaldan para nasil kazanabilirim

ebay dropshiping yapabilirsin ama biraz uğraştırıcı
  5. SefaBaba

Arjantin Serverı olan Vpn

https://chrome.google.com/webstore/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno ben bunu kullanıyorum ama argentina ücretli
  6. SefaBaba

Merhaba Donanımarşivi

Adamlar her zaman böyleydi ki kimseyi kötülemek gibi olmasın ama büyük harf ile başlmayınca bile uyarı yiyiordun kendilerini TDK sanan admalar.
  7. SefaBaba

Gereksiz Ünlü Kişiler

Jaho iyidir
  8. SefaBaba

Forumun enleri kimler?

Bir zamanlar en babasıydık :uzgunpeepo:
  9. SefaBaba

Marvel'ı Sevmiyorum 🦸‍♂️

DC nin daha karanlık ibr tarafının olması bana daha iyi geliyor aslında masrvelse aslan marvelim benim eğlece ve çocuk kitlesine uygun hale getirmeye çalışıyor. ikisinin eksileri ve artıları var keşke hep çizgi romandakiler gibi işleseler
  10. SefaBaba

Arkadaşlar ben sanırım bittim yardım eder misiniz lütfen

Bu sigara isteyen çocukların instasını biliyormusun ? Biliyorsan at. Ben halletmeye çalışayım.
  11. SefaBaba

Seneye bugün kendinize bir not bırakın!

Unut onu artık sana yaptıklarını hatırla senin ona yaptıklarını hatırla o bir hiç.
  12. SefaBaba

3700 e herhangi teknoloji aleti mi kıyafet vb mi

4000tl ye gidip kötü bir parça alacağına kıyafet al derim. Kıyafetim var diyorsan gidip parçada alabilirsin sana kalmış.
  13. SefaBaba

Çabuk dolar alın. (En az 11.30 olacak.)

Bu arada köşede 1 dolarım var nolur nolmaz diye bi bakmışsınız dolar 100tl olmuş xd. (YTD)
  14. SefaBaba

Sevgilimden ayrılarak hata mı yaptım

o arkadaşınlada arkadşılığınızında sonuna gelsen iyi olur bence o kızın seninle sevgili olduğunu biliyordur muhtemelen bile bile bu harektleri yapıyorsa yaptıysa sana karşı bir garezi vardır Geçmiş olsun ayrılarak doğru bir karar vermişsin takma kafana bunlar gelip geçicidir 1637510502 ha kızda...
  15. SefaBaba

Boks bandajı alıcam alıymmı?

Bir yerde cırt cırtları ile ilgili sıkıntıları olduğunu görmüştüm Onun dışında alınabilir gibi duruyor
  16. SefaBaba

Kıza nasıl açılırım?

kaçıncı sınıftın
  17. SefaBaba

Forumun en troll üyeleri sizce kim?

@perma ban yiyecek birisi :uzgunpeepo:
  18. SefaBaba

Dolandırıldım

afied
  19. SefaBaba

(Spoiler) Ölümüne En çok üzüldüğünüz Karakterler

viego :uzgunpeepo: