ya usta ben açıldım red yedim şuan başkalarıyla konuşuyo kafayi yicem bide bişey olmamış gibi benlede konuşuoBir kızı seviyorum ama açılamıyorum, aynı sınıftayız. Sınıftaki herkesle yani onun arkadaşlarıyla da sohbetim var az/çok. Her gün sınıfta göz göze geliyoruz neredeyse. 3 sıra önümde oturuyor. Numarası var bende.
Geçen Cuma günü arkama bakayım dedim oda bana bakıyordu arkasını dönmüş.
Nasıl açılabilirim?
Cesaret üssü2 + NoFesatlik üssü 9 + özgüven ussu 4 + NoKotuAliskanlik ussu 9 = Kiz Manita artik neyse duser Bu benim ozel formul herkesle paylasmam haaBir kızı seviyorum ama açılamıyorum, aynı sınıftayız. Sınıftaki herkesle yani onun arkadaşlarıyla da sohbetim var az/çok. Her gün sınıfta göz göze geliyoruz neredeyse. 3 sıra önümde oturuyor. Numarası var bende.
Geçen Cuma günü arkama bakayım dedim oda bana bakıyordu arkasını dönmüş.
Nasıl açılabilirim?
Nediyorum kiz bos is KIZ duskunu olmayin bi bakmizsiniz pavyondasinizya usta ben açıldım red yedim şuan başkalarıyla konuşuyo kafayi yicem bide bişey olmamış gibi benlede konuşuo
Özgüven eksikliği başa bela.Cesaret üssü2 + NoFesatlik üssü 9 + özgüven ussu 4 + NoKotuAliskanlik ussu 9 = Kiz Manita artik neyse duser Bu benim ozel formul herkesle paylasmam haa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nediyorum kiz bos is KIZ duskunu olmayin bi bakmizsiniz pavyondasiniz
Formul dekileri karsiliyorsan tamamdir ama biri dahi eksikse bosver hele hele ozguvenÖzgüven eksikliği başa bela.
özgüven dışında hepsi varda...Formul dekileri karsiliyorsan tamamdir ama biri dahi eksikse bosver hele hele ozguven
hafta içi açılacağım açılabilirsem.Açıldın mı bari
Hocam hesabıda siz ödüyormuşsunuz diye duydumCappuccino davet et. orda güzel bi sohbet edersin.