Neler Yeni

Kıza nasıl açılırım?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam açılıyorsanız hemen açılın ben açılmadım şuan kendisinin sevgilisi var sonra çok üzülürsünüz ben çok üzülmedim ama siz kesinlikle üzülmeyin ve hemen gidin
Hocam uygun zamanı kolluyorum ve biraz yakınlaşmaya çalışıyorum o süre zarfında.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam ama en yakın zamandan öncceki en yakın zamanda gidin sonra sevgilisi olursa çok üzülürsünüz
Bilmiyorum ya :/

Söylesem ve reddetse ardından arkadaşlarına söyleyip yayabilir o zamanda rezil olabilirim vs.

Ama bir yandanda dediğiniz gibi düşünüyorum.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Hocam uygun zamanı kolluyorum ve biraz yakınlaşmaya çalışıyorum o süre zarfında.
Uygun zaman diye bir şey yoktur, uygun zaman dediğimiz sadece bir bahanedir. Sadece kızın mutlu olduğu bir günde ona teklif et olsun bitsin. Bu kadar kasma.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Aynı sınıftan sevgili yapma işi biraz sıkıntı. Er ya da geç bitiyor, ondan sonra okul da sınıf da zehir oluyor. Tabii benim tecrübem bu yönde, belki sen çok mutlu olacaksın bilemeyiz. Kız da birkaç kez selektör çakmış, artık iş konuşmaya kalır.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Aynı sınıftan sevgili yapma işi biraz sıkıntı. Er ya da geç bitiyor, ondan sonra okul da sınıf da zehir oluyor. Tabii benim tecrübem bu yönde, belki sen çok mutlu olacaksın bilemeyiz. Kız da birkaç kez selektör çakmış, artık iş konuşmaya kalır.
Hocam ben seviyorum orası kesinde kızı bilemem. Yani o ayrılmadan ayrılmam bir sorun olursa da işi şakaya vuruyorum genelde zaten.

Bir dahaki hafta konuşmayı deneyeceğim.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Bilmiyorum ya :/

Söylesem ve reddetse ardından arkadaşlarına söyleyip yayabilir o zamanda rezil olabilirim vs.

Ama bir yandanda dediğiniz gibi düşünüyorum.
Hocam anlatsın ne olucak? Sevmek Suç değil bir şey değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben seviyorum orası kesinde kızı bilemem. Yani o ayrılmadan ayrılmam bir sorun olursa da işi şakaya vuruyorum genelde zaten.

Bir dahaki hafta konuşmayı deneyeceğim.
sevgili yapmasında ne yapıyorsa yapsın

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam anlatsın ne olucak? Sevmek Suç değil bir şey değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

sevgili yapmasında ne yapıyorsa yapsın
Şuan sevgilisi yok diye biliyorum kendisi söylemişti. Genede öğrenirim tekrar.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Top Bottom