Neler Yeni

Kıza nasıl açılırım?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Bacım sa ben olwak senle sew

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,722
İsim
Taha yücel
Uygun zamanda kiz yalnizken felan olur gidip birsey konusalimmi diceksin ben senden hoslaniyorum diceksin gerisi allah bilir ya iyi biter ya kötü ama bi kere konusalimmi diyince gerisi her türlü gelir bence sanki reddetse ölcen dünyanin sonu değil hayat devam ediyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Uygun zamanda kiz yalnizken felan olur gidip birsey konusalimmi diceksin ben senden hoslaniyorum diceksin gerisi allah bilir ya iyi biter ya kötü ama bi kere konusalimmi diyince gerisi her türlü gelir bence sanki reddetse ölcen dünyanin sonu değil hayat devam ediyor
Zaten ölcem demiyorum. Utanmak mesele.

Rulep

80+ Gold
instadan istek at kabul ederse sohbet edin etmezse ztn red

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Kız sana sinyali vermiş, senin de ona uygun sinyal vermen için onun ilgi alanlarını bilmen lazım. Öğrenmek için teker teker denemelisin. Mesela bu dönemde çoğu kız anime seviyor, eğer o kız da seviyorsa iş kolay, kızın yakınında olacak şekilde telefonunu eline alıp AOT veya Demon Slayer gibi popüler animelerden birini izlemeye başla, eğer kız ilgileniyor ise direk sana "Pardon, AOT'mu izliyorsun ?" diye sorar, yada sana uzun süre bakar. Pazartesi günü okulda bunu dene ve konuya sonucu yaz.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Bir kızı seviyorum ama açılamıyorum, aynı sınıftayız. Sınıftaki herkesle yani onun arkadaşlarıyla da sohbetim var az/çok. Her gün sınıfta göz göze geliyoruz neredeyse. 3 sıra önümde oturuyor. Numarası var bende.

Geçen Cuma günü arkama bakayım dedim oda bana bakıyordu arkasını dönmüş.

Nasıl açılabilirim?
ilk aranızı sıcak tut sonra samimi olun sonra yaşancakları anlatıyorum.
-ben sana bişey dicem
+de…
-ben san…
*sözünü keser*
+bende aşığım
mutlu son…. Bence denemekte yarar var içinde kalmasın

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ilk aranızı sıcak tut sonra samimi olun sonra yaşancakları anlatıyorum.
-ben sana bişey dicem
+de…
-ben san…
*sözünü keser*
+bende aşığım
mutlu son…. Bence denemekte yarar var içinde kalmasın
Hocam öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama neyse.

Ariseks

80+ Gold
Kız sana sinyali vermiş, senin de ona uygun sinyal vermen için onun ilgi alanlarını bilmen lazım. Öğrenmek için teker teker denemelisin. Mesela bu dönemde çoğu kız anime seviyor, eğer o kız da seviyorsa iş kolay, kızın yakınında olacak şekilde telefonunu eline alıp AOT veya Demon Slayer gibi popüler animelerden birini izlemeye başla, eğer kız ilgileniyor ise direk sana "Pardon, AOT'mu izliyorsun ?" diye sorar, yada sana uzun süre bakar. Pazartesi günü okulda bunu dene ve konuya sonucu yaz.
Hocam işi çözmüş cidden öyle
Hocam öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama neyse.
ya kaybedebileceğin bir şey yok açıl gitsin ne olabilir en kötü diye düşünüyorum ben

Berke Fitness

80+ Bronze
Bir kızı seviyorum ama açılamıyorum, aynı sınıftayız. Sınıftaki herkesle yani onun arkadaşlarıyla da sohbetim var az/çok. Her gün sınıfta göz göze geliyoruz neredeyse. 3 sıra önümde oturuyor. Numarası var bende.

Nasıl açılabilirim?
lisedeysen açılma öncelikle, konuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Berkan

Nasıl açılabilirim?
Git muhabbet aç ( Sakın tatlı tatlı gıcıklıklar yapmaya çalışma ) samimi ol bi süre sonra zaten niyetiniz sevgili olmaksa birbirinizi sahiplenmeye başlarsınız kimle konuştuğuna karışılır ne giydiğine karışılır birbirinizin bu tarz konularına karışırsınız sonra kendi kendine adı konulur

Top Bottom