Kıza nasıl açılırım?

hocam açılıyorsanız hemen açılın ben açılmadım şuan kendisinin sevgilisi var sonra çok üzülürsünüz ben çok üzülmedim ama siz kesinlikle üzülmeyin ve hemen gidin
Hocam uygun zamanı kolluyorum ve biraz yakınlaşmaya çalışıyorum o süre zarfında.

hocam ama en yakın zamandan öncceki en yakın zamanda gidin sonra sevgilisi olursa çok üzülürsünüz
Bilmiyorum ya :/

Söylesem ve reddetse ardından arkadaşlarına söyleyip yayabilir o zamanda rezil olabilirim vs.

Ama bir yandanda dediğiniz gibi düşünüyorum.

Hocam uygun zamanı kolluyorum ve biraz yakınlaşmaya çalışıyorum o süre zarfında.
Uygun zaman diye bir şey yoktur, uygun zaman dediğimiz sadece bir bahanedir. Sadece kızın mutlu olduğu bir günde ona teklif et olsun bitsin. Bu kadar kasma.

Aynı sınıftan sevgili yapma işi biraz sıkıntı. Er ya da geç bitiyor, ondan sonra okul da sınıf da zehir oluyor. Tabii benim tecrübem bu yönde, belki sen çok mutlu olacaksın bilemeyiz. Kız da birkaç kez selektör çakmış, artık iş konuşmaya kalır.

Aynı sınıftan sevgili yapma işi biraz sıkıntı. Er ya da geç bitiyor, ondan sonra okul da sınıf da zehir oluyor. Tabii benim tecrübem bu yönde, belki sen çok mutlu olacaksın bilemeyiz. Kız da birkaç kez selektör çakmış, artık iş konuşmaya kalır.
Hocam ben seviyorum orası kesinde kızı bilemem. Yani o ayrılmadan ayrılmam bir sorun olursa da işi şakaya vuruyorum genelde zaten.

Bir dahaki hafta konuşmayı deneyeceğim.

Bilmiyorum ya :/

Söylesem ve reddetse ardından arkadaşlarına söyleyip yayabilir o zamanda rezil olabilirim vs.

Ama bir yandanda dediğiniz gibi düşünüyorum.
Hocam anlatsın ne olucak? Sevmek Suç değil bir şey değil
Post automatically merged:

Hocam ben seviyorum orası kesinde kızı bilemem. Yani o ayrılmadan ayrılmam bir sorun olursa da işi şakaya vuruyorum genelde zaten.

Bir dahaki hafta konuşmayı deneyeceğim.
sevgili yapmasında ne yapıyorsa yapsın

Hocam anlatsın ne olucak? Sevmek Suç değil bir şey değil
Post automatically merged:

sevgili yapmasında ne yapıyorsa yapsın
Şuan sevgilisi yok diye biliyorum kendisi söylemişti. Genede öğrenirim tekrar.

Geri