Neler Yeni

sanaldan para nasil kazanabilirim

sefilihtiyar

80+ Bronze
arkadaslar sanaldan para kazanmak istiyorum. mesela para karsılıgında biseyler yapmak istiyorum (ticari). yani emek karsılıgında para almak istiyorum. sizce ne yapmalıyım? dolandırıcılık yapsam tutar mı?

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
ebay dropshiping yapabilirsin ama biraz uğraştırıcı

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
arkadaslar sanaldan para kazanmak istiyorum. mesela para karsılıgında biseyler yapmak istiyorum (ticari). yani emek karsılıgında para almak istiyorum. sizce ne yapmalıyım? dolandırıcılık yapsam tutar mı?
Freelancer çalışıp birçok şey yapabilirsin photoshop yaparak sesini kullanarak dil bilgini kullanarak fiver upwork peopleperhour bionluk gibi siteler üzerinden iş alıp yapabilirsin nft tasarlayıp satabilirsin içerik uretebilirsin(çok geç kaldin) adminlik yapabilir kodlama yapabilirsin dropshopping yapabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Freelancer çalışıp birçok şey yapabilirsin photoshop yaparak sesini kullanarak dil bilgini kullanarak fiver upwork peopleperhour bionluk gibi siteler üzerinden iş alıp yapabilirsin nft tasarlayıp satabilirsin içerik uretebilirsin(çok geç kaldin) adminlik yapabilir kodlama yapabilirsin dropshopping yapabilirsin
Özünde hersey sebde bitiyor kral imkan kısıtlı ama seçenek çok azim kararlılık ve çalışmayla bitiyor *Bi tık nasihat gibi oldu ama ;)

sefilihtiyar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Özünde hersey sebde bitiyor kral imkan kısıtlı ama seçenek çok azim kararlılık ve çalışmayla bitiyor *Bi tık nasihat gibi oldu ama ;)
photoshop işleriyle uğraşsam yaparım hocam ama ona verdigim para kazandıgım paranın 2 katı olur bence. korsan riski da almak istemiyorum

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
photoshop işleriyle uğraşsam yaparım hocam ama ona verdigim para kazandıgım paranın 2 katı olur bence. korsan riski da almak istemiyorum
Muadiliyle çalış başka alanlara yönel iyi yaptığın birseyi insanlara sun

Yaşam koçu ol Olm en kötü bdjdhdhdh

sefilihtiyar

80+ Bronze

Yaşam koçu ol Olm en kötü bdjdhdhdh
hocam yazılım ogrenmek istiyorum oyun vs yapmak istiyorum da kurslara gitmeme gerek var mı yoksa yine evde de ogrenebilir miyim bir de hocam sacma gelicek ama zengin dolandırsam bir sıkıntı olur mu

Top Bottom