aynen öyle ya 2500 mesajda 50 uyarı yedim gına geldi artık yok gereksiz mesaj yok virgül koymadın e ananıntecnhopatta çok gereksiz uyarı yiyosun harbiden bi kaç gün kullandım 4 tane uyarı yedim bidada 15 ocakda açılcakmış ban
ayn ya delirtti ilk uyarı yediğimde 1 saat bekleyemezdim açtığım konu vardı ona bakcaktım başka hesab açtım ondanda yedim sonra bitanda açtım çoklu üyelikden yedimaynen öyle ya 2500 mesajda 50 uyarı yedim gına geldi artık yok gereksiz mesaj yok virgül koymadın e ananın
Adamlar her zaman böyleydi ki kimseyi kötülemek gibi olmasın ama büyük harf ile başlmayınca bile uyarı yiyiordun kendilerini TDK sanan admalar.
Valla burda kendımı baya rahat hissetmeye basladım bılenler bılır ıphoneda turkce klavyeyle yazarken insan zorlaniyor orda da oyle yazmak zorunda kaliyordum ellerim agriyordu buraya gelince cidden rahatladimAdamlar her zaman böyleydi ki kimseyi kötülemek gibi olmasın ama büyük harf ile başlmayınca bile uyarı yiyiordun kendilerini TDK sanan admalar.
technopatta aktiflik azaldi diye acilan konuya cunku ben donanimarsivine gectim diye 3 gun ban attilarayn ya delirtti ilk uyarı yediğimde 1 saat bekleyemezdim açtığım konu vardı ona bakcaktım başka hesab açtım ondanda yedim sonra bitanda açtım çoklu üyelikden yedim
qweqwemsıudsusnduwmeqValla burda kendımı baya rahat hissetmeye basladım bılenler bılır ıphoneda turkce klavyeyle yazarken insan zorlaniyor orda da oyle yazmak zorunda kaliyordum ellerim agriyordu buraya gelince cidden rahatladim
Mesaj otomatik birleştirildi:
technopatta aktiflik azaldi diye acilan konuya cunku ben donanimarsivine gectim diye 3 gun ban attilar
yediremediler belli kiqweqwemsıudsusnduwmeq
aynyediremediler belli ki
Doğru seçim, hoşgeldinMerhaba arkadaşlar, 2-3 senedir Technopat forumuna üyeydim fakat ordaki modaröterlerin artık cılkı çıktı. Herşeye uyarı vermeye başladılar. Son zamanlarda da Abdullah beyin videolarını çok yararlı bulmaya başladım. O yüzden de forum değiştirmeye karar verdim. Hepinize selamlar bu ilk konum olsun.
bende technopattaki moderatörün durmadan uyarı vermesinden ve 2 saatlik cezalar vermesinden sinirlenip möderatörün anasına sülalesine sövdüm ve kalıcı ban yedimMerhaba arkadaşlar, 2-3 senedir Technopat forumuna üyeydim fakat ordaki modaröterlerin artık cılkı çıktı. Herşeye uyarı vermeye başladılar. Son zamanlarda da Abdullah beyin videolarını çok yararlı bulmaya başladım. O yüzden de forum değiştirmeye karar verdim. Hepinize selamlar bu ilk konum olsun.
Doğru seçim, hoşgeldin
Technopatta aktiflik mi azaldi diye acilan konuya ben donanim arsivine gectim ondandir dedigim icin 3 gun ban yedimzorlarina gitti belli kibende technopattaki moderatörün durmadan uyarı vermesinden ve 2 saatlik cezalar vermesinden sinirlenip möderatörün anasına sülalesine sövdüm ve kalıcı ban yedim
hiç pişman değilim her noktalama hatası yüzünden 2 saatlik muteliyordu
Hocam ben sırf noktalama işareti yüzünden ban yedim daha hesabı açar açmaz dahada girmedim oraya.Technopatta aktiflik mi azaldi diye acilan konuya ben donanim arsivine gectim ondandir dedigim icin 3 gun ban yedimzorlarina gitti belli ki
isin özü hosbuldum beyler cidden kendimi burda rahat hissediyorum.
bosa zaman harcamisim orda bildigin. ama burda sanki daha az konu aciliyor gibi ya da ben yeni acilan konulari goremiyorumHocam ben sırf noktalama işareti yüzünden ban yedim daha hesabı açar açmaz dahada girmedim oraya.