aga konuya baktım çok güldüm valla halada okuyorum 5. sayfadayım
Ekran kartı markanızı öğrenmezsem size yardımcı olamam. Ha bu arada "yiyosun" yazdığın için 50 gün banlıyorum seni. Şimditecnhopatta çok gereksiz uyarı yiyosun harbiden bi kaç gün kullandım 4 tane uyarı yedim bidada 15 ocakda açılcakmış ban
Arkadaşı tp dan biliyodum bu epik konuyu bilmemesi garibime gittiaga konuya baktım çok güldüm valla halada okuyorum 5. sayfadayım
link war miaga konuya baktım çok güldüm valla halada okuyorum 5. sayfadayım
berkehan çepni vakasılink war mi
adamın mesaj sayısı 0 olarak gözüküyor işin garibiArkadaşı tp dan biliyodum bu epik konuyu bilmemesi garibime gitti
Son okuduğum aksiyon kitabından daha aksiyonlu bir konuydu valla mükkemmelberkehan çepni vakası
Recep dava açsaydı muhtemelen çocuğun hayatı kararmıştı ben olsam açardım Recep yine beklenmedik birşry yaptı tek sorun o çocuğun bukadar bilgilerine nası sahip oldularSon okuduğum aksiyon kitabından daha aksiyonlu bir konuydu valla mükkemmel
Milletin anasına bacısına sülalesine sövdükten sonra benim rahatlık seviyesi
Alıntıyı görüntüle
Sunucu İP'si üzerinden rahatça bulurlar hocam adını da öğrendikten sonra her şey rahatça gelir zatençocuğun bukadar bilgilerine nası sahip oldular
Bence dava açılmalıydı olayın neresinden bakarsan baj dava açmak onun için daha iyi olacaktı bide hesabı silindiği için 0 dı.berkehan çepni vakası
Mesaj otomatik birleştirildi:
adamın mesaj sayısı 0 olarak gözüküyor işin garibi
panel diye düşündümSunucu İP'si üzerinden rahatça bulurlar hocam adını da öğrendikten sonra her şey rahatça gelir zaten