Arama sonuçları: *

1. Swerv

Evde kol kası nasıl yapılır

youtube üzerinden araştırmanı öneririm, dumbbell al, kaç kg kaldırabiliyorsan bi decathlon mağazasına git youtubedan izlediğin hareketi yapmayı çalış 12-15 tekrar rahat çıkartabiliyorsan 5kg dumbbell alabilirsin veya daha ağırını, Z bar alabilirsin, 10-15-20 kg, onun dışında şınav mekik, plank...
  2. Swerv

Nick onerir misiniz ?

çiftlavaşsevdalısı22 çorapkoklayan53 kanalizasyonfaresiseven58 bomboenjoyer arabalastiğipatlatıcı halıcıhüseyin
  3. Swerv

Muadil parfümü nereden almalıyım

bargello, manovam, zara.
  4. Swerv

Beyler bayanlar yardımıniza ihtiyacım var

sürekli kendin birşeyler yapmaya çalışma, bırak kızda seviyorsa ve değer veriyorsa o da plan yapmaya, gezdiği zaman planına seni de dahil etsin. benim fikrimi soracaksan bu kadar aralıksız konuşma olduysa senden etkilenmiştir yani sana karşı olumludur, birbirinizi üzüp kırmamaya çalışın, seni...
  5. Swerv

DONANIM ARŞİVİ vs PC HOCASI

baya güzel eleştiri kıralmert
  6. Swerv

DONANIM ARŞİVİ vs PC HOCASI

galiba pch forumdan ban yedi ya da sistemin stoklarına yetişemedi :D
  7. Swerv

İnsanlığı ikiye bölen anket

10m
  8. Swerv

Çok fazla uyuma problemi

hocam sabah 9'a alarm kuracaksın, en geç 12 de yatıcaksın alarm sesine uyanmıyorsan mutlaka ailenden birini tembihleyip uyandırmalarını iste, emin ol güne erken başlamak çok daha iyi gün daha uzun sürüyor. alışması başta zor gelir ama sonra daha mutlu hissedersin.
  9. Swerv

Yalnızlığın çözümü nedir?

o zaman yakın arkadaş edinmelisin, çağırdığın zaman gelecek derdin olduğunda mesela forumda konu açmak yerine ona anlatabileceğin(bunu yanlış anlayabilirsin o yüzden parantez açma gereği duydum. Kötü bir şey söylemiyorum aklına forum yerine arkadaşın gelirse senin için daha iyi olur.) para...
  10. Swerv

Forum üyeleri hangi oyunları oynuyor ? 👇

aktif olarak cs, valo, lol, fortnite
  11. Swerv

Siyah-Mor wallpaper önerisi

bu siteyi önerebilirim : https://www.uhdpaper.com/
  12. Swerv

Baba tarafımda ki akrabalarım beni sevmiyor ne yapmalıyım?

akrabalardan hayır gelmez dostum özellikle baba tarafı böyle oluyor tr genelinde. sen boşver takma kafana akrabalar gerçekten gereksizdir. arkadaşlarınla ailenle vs. takıl sen.
  13. Swerv

18 YAŞ ALTI STAJ İÇİM MAAŞ HESABI HANGİSİ

Saygısızlık. İsteyen istediği konuda konu açabilir soracağı birisi olsaydı ona sorardı herhalde? Yanlış bir şey yapmamış adam.
  14. Swerv

yaz için parfüm önerisi

2-3 bütçe varsa neden dolaptan bakıyorsun
  15. Swerv

Pubg Hesabımı sattım alan kişi bakmıyor

senlik bir durum kalmamış para eline geçmiş şifreyi vermişsin adam bakmamış seni ilgilendirmez
  16. Swerv

İçinden çıkılmaz çok garip bir durumdayım

yani başlıkla konunun alakası ne anlamadım? adama istek at eğer hala aktifse ve onaylarsa istersin. 380 lira vermek istemiyorsan korsan mecburi
  17. Swerv

Dine inananlar neden inanıyor/inanmayanlar neden inanmıyor

inanmak : doğru yolda gidip kötüleğe sapmadan tanrının varlığına inanip ibadet ederek yaşamı sürdürmek. inanmamak : insan her konuda özgür olmak isteyebilir kısıtlanmak ve hayatını günahmış sevapmış inanmadan geçirmek ve yaşamak isteyebilir
  18. Swerv

kol kıllarını almak erkeklik dışı mı?

milletin lafına bakma dostum ne yapmak istiyorsan yap şahsen bende alıyorum ve rahatsız değilim sana öyle diyeni de hayatında bulundurma mağara adamları mağarasında kalmaya devam edebilir demir çağında görüşmek üzere.
  19. Swerv

YURT DİSİNDAN NE ALINMALI

iphone.
Top Bottom