dolaptakiler %90 çakma dostum nasıl bi koku arıyorsun jpg le beau le parfüm ysl y blue channel yada en son çıkan bu var benimde almak istediğim yeni çıktı trye gelelide 1.5 gün oluyorparfümden anlayan varsa önerebilirmi dicecktim bütçe 2 3k dolaptan bakıyorum. aklımda versace dylan blue vardı nasıldır sizce?
hocam ben swy yi dolaptan almıştım faturasına bakıp ve iade koşulu vardı bi sorun çıkmadı ürün orjinaldi. blue chanel aklımdaydı,jpgnin yaz parfümü çok şekerli diyolarlar yaza göre siz ne önerirsiniz?dolaptakiler %90 çakma dostum nasıl bi koku arıyorsun jpg le beau le parfüm ysl y blue channel yada en son çıkan bu var benimde almak istediğim yeni çıktı trye gelelide 1.5 gün oluyor
2-3 bütçe varsa neden dolaptan bakıyorsunparfümden anlayan varsa önerebilirmi dicecktim bütçe 2 3k dolaptan bakıyorum. aklımda versace dylan blue vardı nasıldır sizce?
Kenzo marine edt bakabilirsin yaz için önerilen bir parfümparfümden anlayan varsa önerebilirmi dicecktim bütçe 2 3k dolaptan bakıyorum. aklımda versace dylan blue vardı nasıldır sizce?
hocam benim arkadaş a101 den almıştı https://www.a101.com.tr/kozmetik-ki...ylan-blue-erkek-parfumu-edt-100-ml_p-24001187daha uygun ve 3kya blue chanel yada dylan blue bulabilecegimi düşünmüyorum
Vanilyali ve agir bi parfum geceleri sıkıntı olmaz ama 35 derece gunesin altinda bayabilirhocam ben swy yi dolaptan almıştım faturasına bakıp ve iade koşulu vardı bi sorun çıkmadı ürün orjinaldi. blue chanel aklımdaydı,jpgnin yaz parfümü çok şekerli diyolarlar yaza göre siz ne önerirsiniz?