Swerv
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,238
aktif olarak cs, valo, lol, fortniteBende gördüğünüz gibi 4 oyun var peki sizde hangi oyunlar var ?
Alıntıyı görüntüle
aktif olarak cs, valo, lol, fortniteBende gördüğünüz gibi 4 oyun var peki sizde hangi oyunlar var ?
Alıntıyı görüntüle
Yaş kaç ? bendede var o yageçen gün bi fh5 girdim bide god of war dışında eskisi gibi sarmıyor ya oyun yaşını geçtim![]()
19. 2-3 sene önce oynardım fifa rdr o bu şu an pek sarmıyorYaş kaç ? bendede var o ya![]()
Fh 5 sarıyor mu bende alacağım daböyle
Başarılar reis banada 1.5 yıl var hazırlıklara yavaş yavaş başlıyorumşu an yksye hazırlanıyorum. Yaza bayağı bir oyun stokladım : Batman serisi, Hitman Serisi, Battlefield serisi ( 1 i bitirmiştim), Metro Serisi, The Witcher serisi, Blackops Serisi, Max Payne ( adettendir her yıl bir kere bitirilir), Bir kaç tane de korku oyunu var unuttum.
Sistem alacağını bana söylemiştin. Ne aldın merak ettimönüme gelen her sıngle oyunu oynuyorum açıkçası oyun dunyasını kesfetmeyı sevıyorum bıde daha yenı pc aldım baya sarıyor 20fps max payne den sonra![]()
idarelik 6650xt ve 5600 aldım rtx 5000 serısını beklemeyı karar verdımSistem alacağını bana söylemiştin. Ne aldın merak ettim
Oynamadıysan Resident Evil serisine bakidarelik 6650xt ve 5600 aldım rtx 5000 serısını beklemeyı karar verdım