Sim Racing le Uğraşan Ya Da Oynayan Var Mı?

Hocam inanın trafik değil. O trafik işi bomboş bir iş. Düz yolda herkes sürer. Sim yarışı derken onu kastediyorum. IRacing yada acc tarzında çıkmış bir oyun. Sadece çok fazla mod desteği olduğu için trafik modla ünlendi. Yoksa alakası yok. O pistlerse tur süresi yapmanın zevki başka. Ha burda da zevkler ve renkler giriyor ne diyim.
Pist oynayacak olsam F1 alırım en zevklisi o asettonun olayı bence istediğin arabayla otobanda makas 😃 forza motorsports vardı ama çok tutmadı galiba ama ben hala bı tane motor oyunu bekliyorum kapsamlı
Dağ motorlarıyla arazide sonra yetenekler falan çok zevkli olur ama hala yapan olmadi

Pist oynayacak olsam F1 alırım en zevklisi o asettonun olayı bence istediğin arabayla otobanda makas 😃 forza motorsports vardı ama çok tutmadı galiba ama ben hala bı tane motor oyunu bekliyorum kapsamlı
Dağ motorlarıyla arazide sonra yetenekler falan çok zevkli olur ama hala yapan olmadi
O da doğru aslında. IRacing ve acc nin yanında sönük kalıyor.
Dediğiniz gibi ya çok motor oyunu yok. Ama dağda yapsalar çok bir zevki zorlanması olmaz gibi. Yani nasıl uyarlayabilir ler ki. Dağa gitmenin esas şeyi o aksiyon o düşüncem mi korkusu vs.

F1 çok istiyorum fakat hem oyun pahalı hem setuplar pahalı hemde direksiyon setleri pahalı

F1 çok istiyorum fakat hem oyun pahalı hem setuplar pahalı hemde direksiyon setleri pahalı
Sizin sistem oynatır f1 de dediğiniz gibi direksiyon sıkıntı. Hadi f1 i indirimle getirdik diyelim ama set olmadıkça düzgün olmuyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,861
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri