Neler Yeni

İçinden çıkılmaz çok garip bir durumdayım

pc ustasi1

80+ Silver
Arkadaşlar ben 2 yıl önce dc üzerinden bir abi bana gta 5 verdi bedava olarak o zamanda paralıydı.Bende o zaman girip oynadım falan dc'den konuştuk ettik. Şimdi indirdim oynayasım geldi epic games'ten başlatıyorum bu sefer rockstar oturumu istiyor onuda dc'den vermişti zaten onuda girdim ilerledim sonra doğrulama istedi bende dc'den mesaj atmak istedim mesajı ata bastım mesajın iletilemiyor diye uyarı verdi
ben şimdi napacağım ? nasıl ulaşırım bu adama ? parada vermek istemiyorum 380 lira

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
Arkadaşlar ben 2 yıl önce dc üzerinden bir abi bana gta 5 verdi bedava olarak o zamanda paralıydı.Bende o zaman girip oynadım falan dc'den konuştuk ettik. Şimdi indirdim oynayasım geldi epic games'ten başlatıyorum bu sefer rockstar oturumu istiyor onuda dc'den vermişti zaten onuda girdim ilerledim sonra doğrulama istedi bende dc'den mesaj atmak istedim mesajı ata bastım mesajın iletilemiyor diye uyarı verdi
ben şimdi napacağım ? nasıl ulaşırım bu adama ? parada vermek istemiyorum 380 lira
yani başlıkla konunun alakası ne anlamadım? adama istek at eğer hala aktifse ve onaylarsa istersin. 380 lira vermek istemiyorsan korsan mecburi

Ysuflix

80+ Gold
Başlıkla konunun alaka çok saçma epic gta 5 açılmıyor falan yazabilirdin

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Basliga bak tefeci annesini aldi 1 milyon dolar icin 3 gunu var sandim

mhtsolk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Solak
Epic games hesabına tanımlı zaten yeni rockstar hesabı oluştur gir.

Top Bottom