aynı sorundan muzdaribim günde 12-13 saate kadar uyku aldığım oluyor ve bir türlü doymuyorum çözemedim takipteyimArkadaşlar bi türlü şuna cözüm bulamadım ben ya en az 9 saat uyuyorum nasıl cözücem bunu. Şeyi denedim hani sabaha kadar uyumayıp ertesi gün erken uyuyup sonra yine sabah erken kalkmayı. Birkac gün düzeliyor sonra yine aynı
Hocam biraz seyden kaynaklı benim yks rutinleri sıktı artık evde dura dura. Yazın dediginiz gibi calısıyorum bende müzik alanında ve harbiden daha az uyuyorum. Ama bunu keske direkt olarak düzene sokabilsem. Ben bir insana 7 saat yeterli olur diye düşünüyorum fazlası gercekten zamanı verimsiz kullanmaya giriyor.hayatinizda heyecan yok sonraki gunun heyecani hep rutin klasiklesmis ayni seyler olunca beyin uykuyu on plana koyuyor zamaninda bende oyleydim min 12 saat uyurdum ve hala uykum olur yeni is falan bulunca duzeldi
hocam sabah 9'a alarm kuracaksın, en geç 12 de yatıcaksın alarm sesine uyanmıyorsan mutlaka ailenden birini tembihleyip uyandırmalarını iste, emin ol güne erken başlamak çok daha iyi gün daha uzun sürüyor. alışması başta zor gelir ama sonra daha mutlu hissedersin.Arkadaşlar bi türlü şuna cözüm bulamadım ben ya en az 9 saat uyuyorum nasıl cözücem bunu. Şeyi denedim hani sabaha kadar uyumayıp ertesi gün erken uyuyup sonra yine sabah erken kalkmayı. Birkac gün düzeliyor sonra yine aynı