Arama sonuçları: *

1. T

Çaycı hüseyin öldü mü

Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdi de yazsınlar kral yine öldü.
  2. T

Eve Evcil Yılan Almak istiyorum

Yılana evcil bir hayvan olarak bakmak ne kadar doğru bilmiyorum. Duygu durumu yok bu canlının, sahibine merhamet göstermek diye bir şey de yok. Aklı var ama kendi doğasına uyanı yapacak kadar aklı var. Hayvanı aç bırakırsan, yanlışlıkla doğasına aykırı bir şey yaparsan. Sıkıntı büyük,
  3. T

Üniversite öğrencilerin kararını dinler mi ?

Hocam hangi üniversite, bir de mail atmak yararlı olabilir belki.
  4. T

Bu hissi nasıl yok edebilirim?

Aynen öyle, değişken bir kişiliğim hiçbir zaman olmadı, olmayacak da ben bu değilim çünkü. Fikirler aldıkça bakış açım değişir, olgunlaşırım, geliştiririm kendimi ama özütümdeki o kişi hala aynıdır duygu olarak. İnsanlarla çok içli dışlı birisi de değilim, analizci biriyim ve sağolsun insanların...
  5. T

Hiçbir şeyin sarmaması

İşin kötü tarafı n'apman gerektiğine dair net birşeyin olmaması, bu hissi kötü yapan şey de bu değil mi zaten... Dışarı çıkıp, kendine vakit ayırman iyi gelebilir ruh halin için, biraz yürüyüş mesela. Bol bol düşünürsün bazı şeyleri hem, düşündükçe de olgunlaşırsın ve farklı bakış açıları...
  6. T

Durup düşünüyorum da, samimiyeti, gözlerinin gülüşü, hepsi boşuna mıydı? Hep derdim üstüne basa basa, bir sorun olursa bir şey demek istersen içinde tutma seni hiçbir zaman yargılamam. Aksine problemler konuşarak çözülür. Ama bir anda sustu, sanki başka biriymiş gibi... Bir gün sıcak davranır...
  7. T

Bunca korkunun ve hüzünün sebebi üstü kapatılacak bir şey için olamaz tabii ki de, Ulan diyorum ki kendime giderse hayatımdan ne yapıcam ben?, bir boşluk oluyor hissediyorsun o boşluğu. Bir yandan da başkalarıyla mutlu oluyorsa eyvallah yani yapcak bir şey yok... Hani derler ya; biri gider, biri...
  8. T

En yakın arkadaşıma karşı bir anda olan duygu artışı

Dostum ben de sevdim, bağlandım ve kaybetmekten korktum. Şuan onun acısını çekiyorum, sana diyeceğim sevgi konusunda bağlanma. Kalbinin sesini dinle açılmak istediğin hangisiyse açıl, yoksa giderek kötü bir hisse dönüşüyor. En sonunda acısını yine sen çekiyorsun
  9. T

Evet zamanla geçer umarım, keşke her şey yolunda gitse... Mutlu olsam, acı çekmemin zamanı gelmiş gibi
  10. T

Maalesef ki haklısınız, inanmak istemiyorum dediklerinize ama doğru. Duygularımın körelmesi gerekiyor, daha net bir şekilde "saflığını kaybetmesi" gerekiyor belki de. Dünya saf sevgiye hazır bir yer değil ayak uydurmak lazım hâliyle. En sonunda üzülenin ben olacağımı da biliyorum, unutmaya...
  11. T

Bir kişiye özel
  12. T

Merhaba, Kaybetme hissi veya birine bağlanma hissini nasıl yok edebilirim. Bununla nasıl başa çıkabilirim. Çok kötü bir his yani, belki yaşayan vardır bilir, hiç bir şey yapasınız gelmez. Hayata karşı tüm iştahınız kaçar ve kabuğunuza çekilip asosyal olursunuz. Ben duygusal biri olduğum için ben...
  13. T

Cumhurbaşkanlığı Siber Zeka Bilgi Yarışması

Yaptık bakalım, ne zaman açıklanıyor
  14. T

Arkadaşlar Raporum Geçerli mi sizce?

Kanka derdim kaşe falan değil, rapor geçerli olsun yeter. Haklı olarak böyle bir rapor ilk defa gördüğüm için yazıyım dedim. Yoksa kaşenin haşmetinde değil derdim :)
  15. T

Kanka böyle kağıt. :D :D ben hayatımda böyle rapor görmedim.
  16. T

Kanka valla bilmiyorum, adam bildiğin boş kağıdın arkasına 1 gün rapor yazmış, onu da milattan önce kalma atalardan günümüze gelen çivi yazısıyla yazmış. Altına da kaşe basmış. İnşallah geçerlidir.
  17. T

Selamlar öncelikle, Bugün okula gidemedim ve acil doktoruna gittim. Ondan sonra muayene etti, her şey sorunsuz. Sonra rapor alabilir miyim dedim, şu randevu kağıdının arka tarafına 1 gün rapor yazdı ve adının yazdığı bir kaşe bastı. Çok saçma geldi bana okula götürsem bunu sizce rapor sayarlar mı?
  18. T

Yurt dışına gitme şansınız olsa gider misiniz

Bütün ülkeleri gezip tecrübe etmek, farklı kültürleri tanımak çok isterdim. Yaşamak için ise İsveç, Norveç veya Amerika olabilir.
  19. T

Gelin pixel art yapalım

Mezun Olan Twitch, 120 Etherium :)
  20. T

Gelin pixel art yapalım

Donanım Arşivi Logosu nasıl yapılmaz :D
Top Bottom