Neler Yeni

En yakın arkadaşıma karşı bir anda olan duygu artışı

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Arkadaşlar ben 4 haftadır bir kızı seviyorum, önümüzdeki hafta açılmayı düşünüyordum fakat bir anda en yakın arkadaşıma olan ilgim kendiliğinden sahada artmaya başladı kızla konuşunca heyecanlanıyorum, kalbim kıpır kıpır oluyor hep onu düşünüyorum bir türlü aklımdan çıkmıyor. Ne yapabilirim? Bunun önüne nasıl geçebilirim?

Diğer kızı ilk gördüğüm günden beri seviyorum. Ama ne olduysa 1 haftadır en yakın arkadaşım aklımdan çıkmıyor onu düşününce mutlu oluyorum. Lütfen akıl verin ben diğer kızı istiyorum ama bir yandan aklıma bu kız geliyor.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Dostum ben de sevdim, bağlandım ve kaybetmekten korktum. Şuan onun acısını çekiyorum, sana diyeceğim sevgi konusunda bağlanma. Kalbinin sesini dinle açılmak istediğin hangisiyse açıl, yoksa giderek kötü bir hisse dönüşüyor. En sonunda acısını yine sen çekiyorsun

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hani derler 2 kız arasında kaldığında 2.yi tercih edin 1.yi seviyor olsaydınız 2. olmazdı onu hesap salla biri 2.den devamke
Doğru... 3. çıkana kadar devam.*

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,726
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
3 lü olsun güçlü olsun

TamerKs

80+ Silver
Arkadaşlar ben 4 haftadır bir kızı seviyorum, önümüzdeki hafta açılmayı düşünüyordum fakat bir anda en yakın arkadaşıma olan ilgim kendiliğinden sahada artmaya başladı kızla konuşunca heyecanlanıyorum, kalbim kıpır kıpır oluyor hep onu düşünüyorum bir türlü aklımdan çıkmıyor. Ne yapabilirim? Bunun önüne nasıl geçebilirim?

Diğer kızı ilk gördüğüm günden beri seviyorum. Ama ne olduysa 1 haftadır en yakın arkadaşım aklımdan çıkmıyor onu düşününce mutlu oluyorum. Lütfen akıl verin ben diğer kızı istiyorum ama bir yandan aklıma bu kız geliyor.
Yaşın kaç?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

Bence biraz düşünmen gerek erken karar vermemek lazım acele işe şeytan karışır derler ya aynı onun gibi ikisinide iyi bir incele hangisiyle daha mutlusun daha çok vakit geçiriyorsun hangisi sana daha çok önem veriyor hangisi senle daha çok vakit geçiriyor gibi sorulara cevap ara ciddi olman lazım dikkatlı olmalısın sonra olan sana olmasın kardeşim:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,126
Üyeler
165,638
Son üye
omerrr_
Top Bottom