Arama sonuçları: *

1. Yasinn

Nays sistemlerinde yaşanan sıkıntı

Durum bundan ibaret. Arayan tahsilat birimi diyor ki: Size yatan paradan haberim yok benim görevim tahsilat. Nays müşteri hizmetleride sorundan veya tutardan haberdar değil, parayı yatırın diyorlar. Bana yatan parayı sormaya üşendim çünkü görüşme çoktan 15 dakika falan olmuştu :D
  2. Yasinn

Detaylarıyla yazdım ve tutar hakkında bilgileri olmadıklarını ancak söyledikleri tutarı yatırmam söylendi. Hesabıma yatan fazla paradanda haberim yok :D yatırdık parayı bakalım.
  3. Yasinn

Bugün işbankası tarafından spama düşen bir telefon numarasından 3-4 kez aranmam sonucu telefonu açtım. Tahsilat biriminden arayan hanımefendi 28 kasımda Nays sistemlerinde bir sorun olduğunu ve kullanıcılara fazla ödeme yapıldığını söyledi ve uygulamaya 97.99 Tl yatırmamam halinde yasal takip...
  4. Yasinn

Kocaeli'nde akran zorbalığı hayatını altüst etti

Dediklerine tamamen katılıyorum hocam, hepsi doğru. Ama bazen insan dayanamıyor, hele bir yakınına böyle bir şey olursa.
  5. Yasinn

Hocam öyle bir olur ki. Çoğu zaman yargı yetersiz kalıyor. Bunlardan vatana millete hayır gelir mi? emin olun ölmeleri bile daha hayırlı.
  6. Yasinn

Şahsen bunlar benim veya bir yakınımın başına gelse yemin ediyorum kan dökerim. Bunlar başka türlü akıllanmaz.
  7. Yasinn

16 yaşındayım Dışarıda yabancı biri ile tanışmaya kalksam nasıl görülür?

Tek derdin tanışmak mı yoksa bir şeyler mi hissediyorsun. Bir şeyler hissediyorsan önce hislerinden emin ol daha sonrada ortak bir alan bulmaya çalış. Arkadaş ortamı falan olabilir, eğer dışarıda rastgele görüp hoşlandıysan o iş biraz zor olabilir.
  8. Yasinn

Herkes Mouse'unun Fotoğrafını Atsın

Eyvallah hocam :)
  9. Yasinn

G203'ü hiç kulladınmı bilmiyorum ama ellerim 20cm sence geçeyim mi ?
  10. Yasinn

V2 mi o ? Memmunmusun dostum.
  11. Yasinn

Sevdiğim kıza karşı ne yapmalıyım?

Bu şekilde bir sohbetin varsa sohbeti geliştir. Çıkışta eve beraber yürüyün. (bu şekilde taktik vermek kolay tabii ama uygulaması zor :) ) Umarım başarırsın.
  12. Yasinn

Okulda dalga geçiyorlar

Sende aynı şekilde cevap verebilirsin.
  13. Yasinn

Okulda dalga geçiyorlar

Sende sınıfa girdiğinde 'Nabıyon zargana' de.
  14. Yasinn

Öğretmen Bana Ağır Küfür Etti Ne Yapmam Gerek ?

MEB'in bu konuda şikayet hattı var. Bu dönemde öğrenciye hakaret etmek, şiddet vs görev yeri değiştirme veya meslekten men sebebi.
  15. Yasinn

Markette çalışılır mı ?

Teşekkür ediyorum, sanırım girmeyeceğim :D
  16. Yasinn

Markette çalışılır mı ?

Teşekkürler :) Hocam öyle bir düşüncem yok ancak okuduğum yorumlara göre aşırı çalıştırıyorlarmış. :/
  17. Yasinn

Markette çalışılır mı ?

Hocam daha öncede işlerde çalıştım, çok yoruldum. Ancak BİM'in aşırı bir zorluğu varsa girmek istemem.
  18. Yasinn

Markette çalışılır mı ?

Teşekkür ediyorum hepinize :) 1625164077 Çok sağolun arkadaşlar, kafamda fikir oluştu. Girmeyeceğim :D
  19. Yasinn

Markette çalışılır mı ?

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum, çalışanlar kesinlikle mutlu değil. Elemanların çoğuda üni bitirip iş bulamayınca çalışmak zorunda kalıyor, yazık :(
  20. Yasinn

Markette çalışılır mı ?

Mesai süresine bakmadım daha :D hiç araştırma yapmadım. 1625154749 Sanırım kafe daha iyi bir seçenek olabilir :) internetteki yorumları okuyunca vazgeçesim geldi.
Geri