Markette çalışılır mı ?

Para biriktirmek için çalışılır. Ancak ben hiç evli olupta ev geçindirmek için böyle yerlerde çalışan kimse görmedim. Yani anlayacağınız maaşları pek yüksek değil ancak sizin gibi mezuna kalmış öğrenciler veya yaz tatilinde para biriktirmek isteyen kişiler çalışabilir bence.
hocam o dediğinizle 2 sezon dizi olur

Market işi yorar hocam hem insanları hem de yöneticileri memnun etmek zorlayabilir.
Çoğu çalışanlardan duyduğuma göre insan yerine koyulmuyorlardı
Teşekkürler :)
Yorucu olup olmaması önemli değil. Çalıştığın her yerde yorulacaksın. Hiçbir işe girerken yorucu olur mu gibi düşüncelere dalma. BİM, market zincirleri arasında en yüksek maaş verenidir. 3500TL fix ve bazen 4 bini bulabiliyor. Yaz için temiz harçlık yapıştır gitsin.
Hocam öyle bir düşüncem yok ancak okuduğum yorumlara göre aşırı çalıştırıyorlarmış. :/

Kısa süreli para biriktirme için çalışılır.

Arkadaşlar mezuna kaldım bu sene :D birikim yapmak için bir yerlerde çalışmak istiyorum. BİM'e sordum, açık var hemen alırlar dediler. Markette çalışmak çok yorucu olur mu ?
Çok pislik insanlar karşına geliyor bir aralar markette çalışıyordum bıktırdılar işten ayrıca çok zor ama istiyorsan yapabilirsin Allah sabır versin şimdiden

Geri