benim arkadaşımın annesi çalışıyor hakmardaPara biriktirmek için çalışılır. Ancak ben hiç evli olupta ev geçindirmek için böyle yerlerde çalışan kimse görmedim. Yani anlayacağınız maaşları pek yüksek değil ancak sizin gibi mezuna kalmış öğrenciler veya yaz tatilinde para biriktirmek isteyen kişiler çalışabilir bence.
Bimde çalıştım çok yorucu bir iş. Bir de herkesin belli bir işi yok herkes her işi yapıyor. Bir yandan koli diziyorsun bir yandan kasaya bakıyorsun kuyruk oluyor hızlı olmaya çalışıyorsun falan.
Orda yorucu olur bence bu insanlar genelde işsiz öğrenciler veya birikim yapmak isteyen kişiler. BİM'de çalışanlar üsttekininde dediği gibi robota döndü artık. Hepsi köle yerine konuyor.
Teşekkür ediyorum hepinizeYorar. Hem kasiyerlik yapmak, hem reyonları düzenlemek vesaire yoruyor insanı. Zamanında 1 hafta da olsa markette çalışmışlığım var, baya yorucu.
Neredeyse sürekli ayakta olacağın bir meslek.
Yorucu olacaktır.
iyi değil sıkıcı zaman geçmiyor yorucu müdürleri yemekleri iyi olmuyor çalıştığım yerde böyle di
Çok sağolun arkadaşlar, kafamda fikir oluştu. GirmeyeceğimYorucu. Gelen malları depoya veya reyonlara sıra sıra diziyorsun, düzenliyorsun, bazen kasada hesap kitap yapıyorsun zor iş
önemli değil iyi günlerTeşekkür ediyorum hepinize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok sağolun arkadaşlar, kafamda fikir oluştu. Girmeyeceğim![]()
hocam hem ayranım dökülmesin hem totom ..... olmaz para alıyosan işte apacan yorulacanda ama sana tavsiyem çok zora gelemiyosan başlama.Benim kuzen girdi 1.haftada çıktı işten çok çalıştırıyolar diyeArkadaşlar mezuna kaldım bu senebirikim yapmak için bir yerlerde çalışmak istiyorum. BİM'e sordum, açık var hemen alırlar dediler. Markette çalışmak çok yorucu olur mu ?
Hocam daha öncede işlerde çalıştım, çok yoruldum. Ancak BİM'in aşırı bir zorluğu varsa girmek istemem.hocam hem ayranım dökülmesin hem totom ..... olmaz para alıyosan işte apacan yorulacanda ama sana tavsiyem çok zora gelemiyosan başlama.Benim kuzen girdi 1.haftada çıktı işten çok çalıştırıyolar diye
daha kolay işlere yönelebilirsin hocam ik kuruş para veriyorlar zaten aynı paraya iş bulursun illakiHocam daha öncede işlerde çalıştım, çok yoruldum. Ancak BİM'in aşırı bir zorluğu varsa girmek istemem.
Maaşları yüksek değil mi?Para biriktirmek için çalışılır. Ancak ben hiç evli olupta ev geçindirmek için böyle yerlerde çalışan kimse görmedim. Yani anlayacağınız maaşları pek yüksek değil ancak sizin gibi mezuna kalmış öğrenciler veya yaz tatilinde para biriktirmek isteyen kişiler çalışabilir bence.