Markette çalışılır mı ?

Neredeyse sürekli ayakta olacağın bir meslek.
Yorucu olacaktır.

Para biriktirmek için çalışılır. Ancak ben hiç evli olupta ev geçindirmek için böyle yerlerde çalışan kimse görmedim. Yani anlayacağınız maaşları pek yüksek değil ancak sizin gibi mezuna kalmış öğrenciler veya yaz tatilinde para biriktirmek isteyen kişiler çalışabilir bence.
benim arkadaşımın annesi çalışıyor hakmarda

iyi değil sıkıcı zaman geçmiyor yorucu müdürleri yemekleri iyi olmuyor çalıştığım yerde böyle di

Yorucu. Gelen malları depoya veya reyonlara sıra sıra diziyorsun, düzenliyorsun, bazen kasada hesap kitap yapıyorsun zor iş

Bimde çalıştım çok yorucu bir iş. Bir de herkesin belli bir işi yok herkes her işi yapıyor. Bir yandan koli diziyorsun bir yandan kasaya bakıyorsun kuyruk oluyor hızlı olmaya çalışıyorsun falan.
Orda yorucu olur bence bu insanlar genelde işsiz öğrenciler veya birikim yapmak isteyen kişiler. BİM'de çalışanlar üsttekininde dediği gibi robota döndü artık. Hepsi köle yerine konuyor.
Yorar. Hem kasiyerlik yapmak, hem reyonları düzenlemek vesaire yoruyor insanı. Zamanında 1 hafta da olsa markette çalışmışlığım var, baya yorucu.
Teşekkür ediyorum hepinize :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neredeyse sürekli ayakta olacağın bir meslek.
Yorucu olacaktır.
iyi değil sıkıcı zaman geçmiyor yorucu müdürleri yemekleri iyi olmuyor çalıştığım yerde böyle di
Yorucu. Gelen malları depoya veya reyonlara sıra sıra diziyorsun, düzenliyorsun, bazen kasada hesap kitap yapıyorsun zor iş
Çok sağolun arkadaşlar, kafamda fikir oluştu. Girmeyeceğim :D

Arkadaşlar mezuna kaldım bu sene :D birikim yapmak için bir yerlerde çalışmak istiyorum. BİM'e sordum, açık var hemen alırlar dediler. Markette çalışmak çok yorucu olur mu ?
hocam hem ayranım dökülmesin hem totom ..... olmaz para alıyosan işte apacan yorulacanda ama sana tavsiyem çok zora gelemiyosan başlama.Benim kuzen girdi 1.haftada çıktı işten çok çalıştırıyolar diye

hocam hem ayranım dökülmesin hem totom ..... olmaz para alıyosan işte apacan yorulacanda ama sana tavsiyem çok zora gelemiyosan başlama.Benim kuzen girdi 1.haftada çıktı işten çok çalıştırıyolar diye
Hocam daha öncede işlerde çalıştım, çok yoruldum. Ancak BİM'in aşırı bir zorluğu varsa girmek istemem.

Para biriktirmek için çalışılır. Ancak ben hiç evli olupta ev geçindirmek için böyle yerlerde çalışan kimse görmedim. Yani anlayacağınız maaşları pek yüksek değil ancak sizin gibi mezuna kalmış öğrenciler veya yaz tatilinde para biriktirmek isteyen kişiler çalışabilir bence.
Maaşları yüksek değil mi? :) hocam geçen sene 3 ay bimde çalıştım o zamanlar asgari ücret 2500 iken bize 3000-3200 yatıyordu. Şimdi Teknosada bilgi işlem uzmanı oldum ama bim çok aşırı yorucu eve gidince yapacak hiçbir şeyiniz olmuyor. Ve şuan 3500 alıyorlar diye biliyorum personeller.

Market işi yorar hocam hem insanları hem de yöneticileri memnun etmek zorlayabilir.

Yorucu olup olmaması önemli değil. Çalıştığın her yerde yorulacaksın. Hiçbir işe girerken yorucu olur mu gibi düşüncelere dalma. BİM, market zincirleri arasında en yüksek maaş verenidir. 3500TL fix ve bazen 4 bini bulabiliyor. Yaz için temiz harçlık yapıştır gitsin.

Geri