Okulda dalga geçiyorlar

Hocam o ağırlığın kralını koyarım ben gerekirse de işte doverinde yani çocuk malın teki ama okuldan atılmak var ve meslek okulu o yüzden ve okukda çok disiplinli
Kral bak şimdi önce gidip hocalara mı müdüre mi ne anlat ki sonra çocuğu dövdüğünde, ben size durumu anlatmıştım ama siz ilgilenmediniz ya da çözüm oluşturmadınız diyerekten eline koz alabilirsin. Direkt gidip döversen okuldan atarlar seni

Sende sınıfa girdiğinde 'Nabıyon zargana' de.

Uygunsuz Dil
Kral bak şimdi önce gidip hocalara mı müdüre mi ne anlat ki sonra çocuğu dövdüğünde, ben size durumu anlatmıştım ama siz ilgilenmediniz ya da çözüm oluşturmadınız diyerekten eline koz alabilirsin. Direkt gidip döversen okuldan atarlar seni
Hocam ben anlattım güzel kıvama getircem ben onu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sende sınıfa girdiğinde 'Nabıyon zargana' de.
Sana direk vereceği cevabı diyimmi dicekki anan zargana pi. Dicek

bizimde meslek okulu cikista hersey aciga kavusuyor sen canini sikma cok artistlik yapiyosa cikisa gelsin bende disiplinli yerde okudum cikista tenha biyere gidiyoduk teke tek isimizi goruyoduk

Hocam o ağırlığın kralını koyarım ben gerekirse de işte doverinde yani çocuk malın teki ama okuldan atılmak var ve meslek okulu o yüzden ve okukda çok disiplinli

Hocam ben anlattım güzel kıvama getircem ben onu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sana direk vereceği cevabı diyimmi dicekki anan zargana pi. Dicek
sende sınıfa girerken gül sanki arkadaşmışınız gibi yanına yaklaş böyle yavaşça süz sonra 2 saniye trip atar gibi gül yerine otur güzel şakaydı de hep yap bunu bi yerden sonra rahatsız olmaya başlar

Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
Böyle okullu çocuklar oluyor genelde.O yüzden bence fazla sallama cevap bile verme veya sende kendinle dalga geç çünkü şişmanlık dalga geçilecek bir şey bence (bende şişmanım) onlar için değil kendin için zayıflaman gerek.Çok kafaya takma dediğim gibi kendinle barışık ol bu halindende memnun değilsen spora diyete başla

Böyle okullu çocuklar oluyor genelde.O yüzden bence fazla sallama cevap bile verme veya sende kendinle dalga geç çünkü şişmanlık dalga geçilecek bir şey bence (bende şişmanım) onlar için değil kendin için zayıflaman gerek.Çok kafaya takma dediğim gibi kendinle barışık ol bu halindende memnun değilsen spora diyete başla
Ya gayet mutluyum ben ondan sıkıntım yok ve ne kadar gitsemde bizde genetik herkes kilolu hormonlu hiç bir faydası yok daha önce o kadar çok denedim ki

Adam kendisiyle barışık bile değil, memnun değil hatlarından. Ne yapmalı daha mı fazla kilo alsın?
Adam kendisiyle barışık fakat bunu bir sorunmuş gibi utanılacak bir şeymiş gibi sınıfındaki dengesizler sürekli söyleyerek dalga geçtiğinden dolayı bu durumdan bıkmış.

Bana iskelet diyen çocuğu çıkışta 5 kişi dövmüştük. Tavsiye etmem ama o olaydan sonra kimse öyle bişi diyemedi. Anlatabilmişimdir umarım. Git döv demiyorum. Ağırlığın olsun.
Adam olmadığını fazla belli etmeseydin keşke...
Bi çocuğa 5 kişi dalacak kadar korkaksaniz orasini bilemem tabi...

Adam kendisiyle barışık bile değil, memnun değil hatlarından. Ne yapmalı daha mı fazla kilo alsın?
o kısmı görmedim hocam dalgındım kusuruma bakmayın.

Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
Bende çok zayıfım burnum büyük diye dalga geçiyolar :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,814
Üyeler
192,515
Son üye
eminbaba71
Geri