Neler Yeni

Okulda dalga geçiyorlar

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Hocam o ağırlığın kralını koyarım ben gerekirse de işte doverinde yani çocuk malın teki ama okuldan atılmak var ve meslek okulu o yüzden ve okukda çok disiplinli
Kral bak şimdi önce gidip hocalara mı müdüre mi ne anlat ki sonra çocuğu dövdüğünde, ben size durumu anlatmıştım ama siz ilgilenmediniz ya da çözüm oluşturmadınız diyerekten eline koz alabilirsin. Direkt gidip döversen okuldan atarlar seni

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Sende sınıfa girdiğinde 'Nabıyon zargana' de.

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Furkan
Uygunsuz Dil
Kral bak şimdi önce gidip hocalara mı müdüre mi ne anlat ki sonra çocuğu dövdüğünde, ben size durumu anlatmıştım ama siz ilgilenmediniz ya da çözüm oluşturmadınız diyerekten eline koz alabilirsin. Direkt gidip döversen okuldan atarlar seni
Hocam ben anlattım güzel kıvama getircem ben onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sende sınıfa girdiğinde 'Nabıyon zargana' de.
Sana direk vereceği cevabı diyimmi dicekki anan zargana pi. Dicek

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yavuz Selim Tekir
bizimde meslek okulu cikista hersey aciga kavusuyor sen canini sikma cok artistlik yapiyosa cikisa gelsin bende disiplinli yerde okudum cikista tenha biyere gidiyoduk teke tek isimizi goruyoduk

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.

Sende aynı şekilde cevap verebilirsin.

sucukreizimiz

80+ Bronze
Hocam o ağırlığın kralını koyarım ben gerekirse de işte doverinde yani çocuk malın teki ama okuldan atılmak var ve meslek okulu o yüzden ve okukda çok disiplinli

sende sınıfa girerken gül sanki arkadaşmışınız gibi yanına yaklaş böyle yavaşça süz sonra 2 saniye trip atar gibi gül yerine otur güzel şakaydı de hep yap bunu bi yerden sonra rahatsız olmaya başlar

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
Böyle okullu çocuklar oluyor genelde.O yüzden bence fazla sallama cevap bile verme veya sende kendinle dalga geç çünkü şişmanlık dalga geçilecek bir şey bence (bende şişmanım) onlar için değil kendin için zayıflaman gerek.Çok kafaya takma dediğim gibi kendinle barışık ol bu halindende memnun değilsen spora diyete başla

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Furkan
Böyle okullu çocuklar oluyor genelde.O yüzden bence fazla sallama cevap bile verme veya sende kendinle dalga geç çünkü şişmanlık dalga geçilecek bir şey bence (bende şişmanım) onlar için değil kendin için zayıflaman gerek.Çok kafaya takma dediğim gibi kendinle barışık ol bu halindende memnun değilsen spora diyete başla
Ya gayet mutluyum ben ondan sıkıntım yok ve ne kadar gitsemde bizde genetik herkes kilolu hormonlu hiç bir faydası yok daha önce o kadar çok denedim ki

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Adam kendisiyle barışık bile değil, memnun değil hatlarından. Ne yapmalı daha mı fazla kilo alsın?
Adam kendisiyle barışık fakat bunu bir sorunmuş gibi utanılacak bir şeymiş gibi sınıfındaki dengesizler sürekli söyleyerek dalga geçtiğinden dolayı bu durumdan bıkmış.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr
Adam kendisiyle barışık bile değil, memnun değil hatlarından. Ne yapmalı daha mı fazla kilo alsın?
o kısmı görmedim hocam dalgındım kusuruma bakmayın.

Myronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
Bende çok zayıfım burnum büyük diye dalga geçiyolar :/

Top Bottom