R3b311i0n_01
80+ Bronze
silindi
Son düzenleme:
Boş edebiyat yapma adamlığımı sana sorgulatacak değilim. İmkanım vardı kullandım. Klavye de güzel yazı yazıyorsunuz puhahaha. beni engelle sen bence. babapro21 nickli birisinden ders alacak da değilim.Adam olmadığını fazla belli etmeseydin keşke...
Bi çocuğa 5 kişi dalacak kadar korkaksaniz orasini bilemem tabi...
Öyle bir şey yok. Yaparım dersen sana bu konuda yardımcı olacağım. Fazla kilolarını pozitif yönde değiştirebilirsin.Ya gayet mutluyum ben ondan sıkıntım yok ve ne kadar gitsemde bizde genetik herkes kilolu hormonlu hiç bir faydası yok daha önce o kadar çok denedim ki
Sen yine de kalabalık olmaya çok güvenme.Bana iskelet diyen çocuğu çıkışta 5 kişi dövmüştük. Tavsiye etmem ama o olaydan sonra kimse öyle bişi diyemedi. Anlatabilmişimdir umarım. Git döv demiyorum. Ağırlığın olsun.
Boş edebiyat yapma adamlığımı sana sorgulatacak değilim. İmkanım vardı kullandım. Klavye de güzel yazı yazıyorsunuz puhahaha. beni engelle sen bence. babapro21 nickli birisinden ders alacak da değilim.
Hocalara söyle durumu anlat.Baktın hâla devam ediyolar o zaman çıkışta sıkıştır içinden geldiği kadar döv.Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
Puhgahaahah iyi güldürdün lan. Söylemeyi unutmuşum kusura bakma adamlık bekçisi. Profil yorumlarına da baktım. Boş yapma. İkile senle uğraşacak vaktim yok.Nicke göre karar vererek bisey anlaşılsaydi senin de yazdiklarindan adam olmadığın anlasilirdi.
Klavyede guzel yaziyon diyorsun ya senden korkacak halim yok
yer neresi?
Bu yüzden değil, sağlıklı olmak için kilo vermesi lazım.dostum sırf bu yüzden niye kilo versin? her sınıfta var böyle angavazlar var maalesef.
kilosu normalde olabilir fazla da olabilir, bunun hakkında bir şey söylememiş arkadaş.Bu yüzden değil, sağlıklı olmak için kilo vermesi lazım.
babapro21 nickli birine cevap vermen hata zatennPuhgahaahah iyi güldürdün lan. Söylemeyi unutmuşum kusura bakma adamlık bekçisi. Profil yorumlarına da baktım. Boş yapma. İkile senle uğraşacak vaktim yok.
Dikkatli oku dostum.kilosu normalde olabilir fazla da olabilir, bunun hakkında bir şey söylememiş arkadaş.
kör gözümü.... neyse biraz fazla demişDikkatli oku dostum.
Çok iyi etiketledin.
Bence anlat.Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
Normal hayatı olsada kilo vermesi gerek win win oluyor bu durumda kilo vermekdostum sırf bu yüzden niye kilo versin? her sınıfta var böyle angavazlar var maalesef.
kesinlikle şikayet et Amcanda okuldaymış zatenGençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım