Neler Yeni

Okulda dalga geçiyorlar

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Adam olmadığını fazla belli etmeseydin keşke...
Bi çocuğa 5 kişi dalacak kadar korkaksaniz orasini bilemem tabi...
Boş edebiyat yapma adamlığımı sana sorgulatacak değilim. İmkanım vardı kullandım. Klavye de güzel yazı yazıyorsunuz puhahaha. beni engelle sen bence. babapro21 nickli birisinden ders alacak da değilim.

Ya gayet mutluyum ben ondan sıkıntım yok ve ne kadar gitsemde bizde genetik herkes kilolu hormonlu hiç bir faydası yok daha önce o kadar çok denedim ki
Öyle bir şey yok. Yaparım dersen sana bu konuda yardımcı olacağım. Fazla kilolarını pozitif yönde değiştirebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana iskelet diyen çocuğu çıkışta 5 kişi dövmüştük. Tavsiye etmem ama o olaydan sonra kimse öyle bişi diyemedi. Anlatabilmişimdir umarım. Git döv demiyorum. Ağırlığın olsun.
Sen yine de kalabalık olmaya çok güvenme.

babapro21

80+ Bronze
Boş edebiyat yapma adamlığımı sana sorgulatacak değilim. İmkanım vardı kullandım. Klavye de güzel yazı yazıyorsunuz puhahaha. beni engelle sen bence. babapro21 nickli birisinden ders alacak da değilim.
🤣🤣 Nicke göre karar vererek bisey anlaşılsaydi senin de yazdiklarindan adam olmadığın anlasilirdi.
Klavyede guzel yaziyon diyorsun ya senden korkacak halim yok
yer neresi?

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
Hocalara söyle durumu anlat.Baktın hâla devam ediyolar o zaman çıkışta sıkıştır içinden geldiği kadar döv.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
🤣🤣 Nicke göre karar vererek bisey anlaşılsaydi senin de yazdiklarindan adam olmadığın anlasilirdi.
Klavyede guzel yaziyon diyorsun ya senden korkacak halim yok
yer neresi?
Puhgahaahah iyi güldürdün lan. Söylemeyi unutmuşum kusura bakma adamlık bekçisi. Profil yorumlarına da baktım. Boş yapma. İkile senle uğraşacak vaktim yok.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
okr
Bu yüzden değil, sağlıklı olmak için kilo vermesi lazım.
kilosu normalde olabilir fazla da olabilir, bunun hakkında bir şey söylememiş arkadaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Puhgahaahah iyi güldürdün lan. Söylemeyi unutmuşum kusura bakma adamlık bekçisi. Profil yorumlarına da baktım. Boş yapma. İkile senle uğraşacak vaktim yok.
babapro21 nickli birine cevap vermen hata zatenn o.O2 sal gitsin dostum

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
okr

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Çok iyi etiketledin.
Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
Bence anlat.
Eskiden bazıları da benimle dalga geçmeye çalışıyordu, çoğunu umursamıyorum, ama senin durum çok uzun sürdürduyse hocalara anlatman iyi olur.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
kesinlikle şikayet et Amcanda okuldaymış zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,767
Üyeler
168,195
Son üye
thetixss_
Top Bottom