Okulda dalga geçiyorlar

Bana iskelet diyen çocuğu çıkışta 5 kişi dövmüştük. Tavsiye etmem ama o olaydan sonra kimse öyle bişi diyemedi. Anlatabilmişimdir umarım. Git döv demiyorum. Ağırlığın olsun.

En azından kafası dolu bir kiloluyum deseydin. Bedeni gibi zihni zayıf insanları dikkate almıyorum de geç. Hocalarına durumdan bahset.

knk mutlaka şikayet etmelisin sınıfta bunlara şahit olan ve aranın iyi olduğu arkadaşların vardır onları şahit yapıp gidim müdür yardımcısına söylersen gereken yapılacaktır

Knk benle de geçiyorlardı burnum değişiklik diye ama şakasına takılıyorlardı ben de takmıyordum gülüyordum bende takılıyorum onlar öyle değince sonra unutuldu gitti şuan arkadaş ortamında kilolu da var kısası da var (en kısa benim gerçi) sırıgı da var on numara takılıyoruz sorun olmuyor üstüne gelirlerse takma üzülmüyor fivi davran bırakırlar ztn

Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
hangi ildesin hangi okul bilgi verirmisin

Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
sende onun biyeriyle dalga geç ozaman vaz geçer

İşlemcinin modeli nedir? Nasıl bir sorun yaşadınız?
Konuyu ''işlemci'' bölümüne açmışsınız.

dostum sırf bu yüzden niye kilo versin? her sınıfta var böyle angavazlar var maalesef.
Kendisi kilosundan rahatsız olduğunu ve veremediğini söylemiş. Galiba arkadaşta dalga geçiyorlarsa kilo ver değil de böyle yaparsan kilo verirsin diye tavsiyede bulunmuş

Şikayet et gitsin.

Hocam o ağırlığın kralını koyarım ben gerekirse de işte doverinde yani çocuk malın teki ama okuldan atılmak var ve meslek okulu o yüzden ve okukda çok disiplinli
yok hocam öylesine demiştim döv diye o hataya düşmüş biri olarak söylüyorum dövmek kavga çıkarmak en son seçeneğin olsun disiplin hocalarla falan hallet aksi taktirde emin ol ilerde çok pişman olursun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

il ve okul söyler misin hocam

Bu arada amcamla konuştum halledilecek olay herkese teşekkürler iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,373
Üyeler
192,700
Son üye
basismuren