Okulda dalga geçiyorlar

Furkan008

80+
Reaksiyon skoru
76
Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım

Kendinle barışık bile değilsin. Alay ediyorlar ve sen kafana taktığın için devam ediyorlar.
Kilo nasıl verilmesin? Devletin spor salonuna bile yazılıp, sporunuzu yaparsınız az yemek yersiniz şekerli ve paketli ürünü kesersiniz sağlıklı birey olursunuz.

Kendinle barışık bile değilsin. Alay ediyorlar ve sen kafana taktığın için devam ediyorlar.
Kilo nasıl verilmesin? Devletin spor dalonuna bile yazılıp, sporunuzu yaparsınız az yemek yersiniz şekerli ve paketli ürünü kesersiniz sağlıklı birey olursunuz.
dostum sırf bu yüzden niye kilo versin? her sınıfta var böyle angavazlar var maalesef.

Annene küfür ediyorlar seninle dalga geçiyorlar ve hala şikayet etmiyormusun?

Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
ağırlığını koycaktın en başta alıştıysa bırakmaz daha.hocalara söyleme konusunda da bir şey olucağını sanmıyorum uyarırlar en fazla 1 hafta sonra gene devam eder en iyisi git döv hocam mis🤌

Neden anlatmıyorsun hocalarına?

Dostum amcan okulda öğretmenmiş zaten. İlk olarak ailene durumu anlat daha sonra amcanla görüş. Okul idaresine şikayet edin. Okul bir yaptırımda bulunmazsa karakola şikayet edin. Arkaları var diye korkma kimse bir şey yapamaz.

ağırlığını koycaktın en başta alıştıysa bırakmaz daha.hocalara söyleme konusunda da bir şey olucağını sanmıyorum uyarırlar en fazla 1 hafta sonra gene devam eder en iyisi git döv hocam mis🤌
Hocam o ağırlığın kralını koyarım ben gerekirse de işte doverinde yani çocuk malın teki ama okuldan atılmak var ve meslek okulu o yüzden ve okukda çok disiplinli

Hocam o ağırlığın kralını koyarım ben gerekirse de işte doverinde yani çocuk malın teki ama okuldan atılmak var ve meslek okulu o yüzden ve okukda çok disiplinli
okulun o kadar disiplinli olduğunu düşünmüyorum, çünkü alay eden çocuklar kaybedecek bir şeyleri yok gibi takılmaya devam ediyorlar demek ki.
Şikayet etmediğin sürece ezilmeye devam edeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri