Arama sonuçları: *

1. ahmet.ershn

otomatik alt tab sorunu (windows 11 pro)

Bende de var aynı sorun çözersen rez
  2. ahmet.ershn

Bu kelime nasıl yazılır?

Video çözümü buldum Konyalı Lokantasında olacakmış. Kurum kurul kuruluş adları üstten virgülle ayrılmaz.
  3. ahmet.ershn

Bu kelime nasıl yazılır?

E Evet doğru lokanta kurum kurul kuruluş adı olduğu için üstten virgül ile ayrılmazmış.
  4. ahmet.ershn

Bu kelime nasıl yazılır?

Cevap anahtarı sadece bu yazımın yanlış olduğunu söylüyor. Video çözüm de yok. 5 tane yazım vermiş hangisi yanlıştır diyor ve cevap bu. Cümlenin geniş hali: Yemek, Topkapı Sarayı'nın bahçesindeki Konyalı Lokantası'nda hazırlanmıştı. 1704730781 Acaba lokanta kurum, kurul, kuruluş sayılıyor mu?
  5. ahmet.ershn

Bu kelime nasıl yazılır?

Bulamadım. Testte Konyalı Lokantası'nda yazmış ve bu yazım yanlışmış. Ama neden yanlış anlamadım. Acaba L küçük mü olacak yoksa kesme işareti mi gelmeyecek.
  6. ahmet.ershn

Bu kelime nasıl yazılır?

Konyalı Lokantasında kelimesi nasıl yazılır? Konyalı Lokantası'nda Konyalı lokantasında ya da başka bir şey?
  7. ahmet.ershn

Gs Bayern Münih Maçı Tahminlerini alalım

Galatasaray alır 2-3 (3-0 Bayern alır kimi kandırıyorum...) 1699466608 Sanırım öyle. Ücretsiz deneme üyeliğini de kaldırmışlar. Nasıl izleyeceğim diye kara kara düşünüuyorum şu an.
  8. ahmet.ershn

Rüya görmemenin bir yolu var mı?

ben rüya görmek istiyorum göremiyorum.
  9. ahmet.ershn

Yeni Kabineyi Nasıl Buldunuz?

8/10 yazmak yerine 10/8 yazmak ne kadar yanlış olsa da ve beni ne kadar rahatsız etse de bunu dile getirmek mantıklı değil sonuçta dediğini anlıyoruz. 1685903254 Sen önce git bir matematik dersi al ilkokuldan ahaha savunalım dedik seni konuştukça batıyosun ne garip yaşın tahminimce 12-14 arası.
  10. ahmet.ershn

15 yaşında 150 kiloyum

vay be 1685899681 Nasıl yaptın merak ettim.
  11. ahmet.ershn

Sevdiğim kız LGS var diye sevgili olmadı

Tahminimce kız daha tecrübesiz olduğu için biraz kararsız ve çekiniyor. Aile baskısından olabilir, kişiliğinden, yaşından dolayı olabilir. Hem bu yaşta yapacağın sevgilinin ilerde evleneceğin kadın olma olasılığı %1in altındadır.
  12. ahmet.ershn

ŞAMPİYON GALATASARAY!!!

Bu sene takip edemedim puan durumu nasıl 2. 3. kim;?
  13. ahmet.ershn

Çekilişe katıldım dolandırıcı olabilir mi ?

Banada geldi bu. Dolandırıcı net.
  14. ahmet.ershn

Yabancı dizi önerileri

Selam herkes beğendiği, izlemekten zevk aldığı yabancı dizileri yazabilir mi? Benim önerebileceklerim: Sherlock, Prison Break, Breaking Bad, Lcdp, The 100, The Boys, Queens Gambit ve en son Wednesday'e başladım iyi ilerliyor gibi.
  15. ahmet.ershn

Kendinizi acımasızca - objektif ve gerçekçi şekilde tanımlar mısınız ?

Egosu ve özgüveni hiç olmayan, utangaç, hiç bir şeye hırsı olmayan ve hiç bir şeyden zevk almayan, konuşmayı beceremeyen, hiç bir şeyde yeteneği olmayan, iyi niyetli, merhametli, doğrucu biriyim ve hiç memnun değilim :)
  16. ahmet.ershn

Anneanneme ne diyebilirim?

O peynir için neler yapacak insanlar var. En kötü satsan dahi taksi parasının 20 30 katı kar edersiniz. Bence almalıydın.
  17. ahmet.ershn

Gereksiz bilgiler verin

Herkesin farklı meyveler sandığı frambuaz ve ahududu aslında aynı meyveler.
  18. ahmet.ershn

Müslüman biri sevdiğine nikahsız dokunamaz!

Evet doğru. Dokunamazsın.
  19. ahmet.ershn

Karantina 14.gün olduğu gibi bitiyormu

Evet e-nabızda mıydı neydi yazar zaten.
  20. ahmet.ershn

Yaşama Sevincimi Kaybettim..

Ah şu herşeyi kafaya takma sorunu.. Bir türlü atlatamıyorum.
Top Bottom