Neler Yeni

15 yaşında 150 kiloyum

LaketrooS

80+ Silver
Evet Yağ yakıcı Hap yada iştah kesici bı zararsız ilaç bilen arkadaş varmı daha önce tecrubeli olan tavsiyeye açığım ama ciddi tavisye verecekler Instagram dan ulaşabilirse çok sevinirim @evertyhings
hocam yaşınız için en ideal kilo 70 siz onun 2 katından da fazlasınız spora gidin net düzelirsiniz diyemem ama çok yardımı olur. kilo verdiren shakeler var onları yiyin için her neyse tok tutar kilo verirsiniz kolayca

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Evet Yağ yakıcı Hap yada iştah kesici bı zararsız ilaç bilen arkadaş varmı daha önce tecrubeli olan tavsiyeye açığım ama ciddi tavisye verecekler Instagram dan ulaşabilirse çok sevinirim @evertyhings
arkadaşlar anlık olarak -65 kg ile 85 kiloyum sormak istedğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şuan kaç kilosunuz durumunuz nedir
hocam güncel 85 e düştüm çok şükür

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Doktor ile bir görüş, sıkı bir diyet ayarlar sana, 20 kilo verirsin sonra spora başlarsın.

arkadaşlar anlık olarak -65 kg ile 85 kiloyum sormak istedğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz

Hocam arkadaş konuyu canlandırmış eski olduğunu fark etmedim konunun, nasıl düştün neler kullandın sürecin neydi?

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
vay be

Nasıl yaptın merak ettim.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
sağlam diyet + spor çözer bence işi

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
deri sarkması var mı?
yok spor yapmamama rağmem vücüdüm kilodan dolayı trapez ve calflar eskiden kalma güzel yağ gidince fark edebilidim spora gidince oturacağını düşünüyorum vücüdün

vay be

Nasıl yaptın merak ettim.
yediğimi yakarak günde max 1000 alarak yani yediğimi yakarak derken hocam bugun 700 kalorimi aldım 700 kaloriyi eritecek egzersiz yapıyorum böyle olunca vücüdün bazal metebolizması bana kaldı 1 senede verdim sigara kahve vb bunlarda etki etti

Doktor ile bir görüş, sıkı bir diyet ayarlar sana, 20 kilo verirsin sonra spora başlarsın.

Hocam arkadaş konuyu canlandırmış eski olduğunu fark etmedim konunun, nasıl düştün neler kullandın sürecin neydi?
hocam ilk aylar sadece form biskivü yiyiordum günde 500 kcal falan alıyordum sıfır egzersiz yatarak 20 kg verdim 20 y i verince zaten bi hoşuna gidiyor insanın aynaya bakınca falan gerisi çorap söküğü gibi oldu

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam ameliyat olabilirsiniz

Hanaz

80+ Gold
Ne alaka
Kanka diyet listesi veriyorlar ömürlük haftada 1 kilo diyorlar ben annemin karnında 9 ay dursmsmis 8. Ayda çıkmışım yani o şekil diyim

Kilo vermek istiyorsan çabalıcaksın yada yatıp karpuz büyütüceksin o kadar başkası senin için çabalamaz kendine bak biraz

(Bende kiloluyum ama halimdende mennunum)

ESTAROSSA58

80+ Bronze
''Evet Yağ yakıcı Hap yada iştah kesici bı zararsız ilaç bilen arkadaş varmı ''
Dostum bu cümlen bütün doktor ve eczacılara hakaret burası bir forum bilgisi olan insandan daha çok bilgisinin olduğunu iddia eden kişilerle dolu bu konudan rahatsızsan tek çözümü doktora gideceksin ve testlerini yap ve doktorun önerdiği bir tedavi çözümünü uygula bir forumdan değil ilaç tavsiyesi perhiz tavsiyesi bile alamazsınız bu işler sanıldığı gibi çocuk oyuncağı değil insanlar onlarca yıllarını verip çözüm sunamadığı durumlar varken 12 yaşındaki bir çocuktan ilaç tavsiyesi soruyorsunuz.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Kanka yanlış anlamada seni 150 de durduran ne oldu?
Spora git çok fazla kalori açığı oluştur bir diyetisyene görün şekeri kes kola cips gibi ***** saçma şeyler yiyip içme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,163
Üyeler
161,961
Son üye
bugra451
Top Bottom