Yerli Adios 80+ Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 389 8 Haziran 2023 #66 Mantıklı Kanks Aferim yazmış: teşekkür ederim ne demek Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ağa Be.
Mantıklı Kanks Aferim yazmış: teşekkür ederim ne demek Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ağa Be.
K Kaoadan besleniyorum 80+ Bronze Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 658 Dahası Reaksiyon skoru 301 İsim Kemal Can Kaltsak 11 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #68 cukumera21 yazmış: 20 kgyi kaç ayda verdin kral?ik Devamı için tıklayın... ilk ay gitti sonrada 5 e düştü 7 5 falan ayda gitti
cukumera21 yazmış: 20 kgyi kaç ayda verdin kral?ik Devamı için tıklayın... ilk ay gitti sonrada 5 e düştü 7 5 falan ayda gitti
Zechion 80+ Silver Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 3,435 11 Haziran 2023 #69 Kaoadan besleniyorum yazmış: ilk ay gitti sonrada 5 e düştü 7 5 falan ayda gitti Devamı için tıklayın... Hocam kilo verdikten sonra hayatınızda nasıl şeyler değişti ? Mesela kendinizi daha sağlıklı hissetmeye vb. başladınız mı ?
Kaoadan besleniyorum yazmış: ilk ay gitti sonrada 5 e düştü 7 5 falan ayda gitti Devamı için tıklayın... Hocam kilo verdikten sonra hayatınızda nasıl şeyler değişti ? Mesela kendinizi daha sağlıklı hissetmeye vb. başladınız mı ?
cukumera21 80+ Bronze Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 774 Dahası Reaksiyon skoru 329 İsim Hasan Kaya 12 Haziran 2023 #70 Zechion yazmış: Hocam kilo verdikten sonra hayatınızda nasıl şeyler değişti ? Mesela kendinizi daha sağlıklı hissetmeye vb. başladınız mı ? Devamı için tıklayın... Reis bunu sorman bir hata çok değişiklik olmuştur bu arada, özgüven artışı falan hat safhaya çıkmıştır.
Zechion yazmış: Hocam kilo verdikten sonra hayatınızda nasıl şeyler değişti ? Mesela kendinizi daha sağlıklı hissetmeye vb. başladınız mı ? Devamı için tıklayın... Reis bunu sorman bir hata çok değişiklik olmuştur bu arada, özgüven artışı falan hat safhaya çıkmıştır.