Neler Yeni

15 yaşında 150 kiloyum

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Adam kiloyu verdim demiş hala böyle kilo veremezsin yatarak kilo mu verilir yazanlar var:kekw: Yalnız o kadar kilo verdiysen nasıl deri sarkması olmadı ilginç geldi. Belki yaşından dolayıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Adam kiloyu verdim demiş hala böyle kilo veremezsin yatarak kilo mu verilir yazanlar var:kekw: Yalnız o kadar kilo verdiysen nasıl deri sarkması olmadı ilginç geldi. Belki yaşından dolayıdır
orası banada ilginç geldi anlayamadım deri sarkması mevzusu

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Evet Yağ yakıcı Hap yada iştah kesici bı zararsız ilaç bilen arkadaş varmı daha önce tecrubeli olan tavsiyeye açığım ama ciddi tavisye verecekler Instagram dan ulaşabilirse çok sevinirim @evertyhings
O tarz ilaçların yarardan çok zararı var. Hemen doktorun vereceği programa göre zayıflamaya başlamanı öneririm.

1905

80+ Silver
helal olsun güzel bi gelişme kaydetmişsin. bende 20-25 kilo alma niyetindeyim ne görsem yiyorum :D

Zechion

80+ Silver
Adam kiloyu verdim demiş millet hala tavsiye vermeye devam ediyor. Çok büyük bir azim örneğidir bu arkadaş. Başarınızı kutlarım.

Berkarda

80+ Silver
Gözlerini kapat bakma o zaman. Bak 25 yaşındayım, beni de kan tutar ama kaç kere local anestezi ile ameliyata girdim, kan vermeye bayılırım. Bi Kızılay aracı göreyim işim yoksa gider kan veririm abartısız.

Ayda 10kg çok. 4-5 senin kilon için ideal. Zaten ilk başladığında hızlı verip yavaşlayacak. Doktora git doktora korkulacak bişey yok. Yemezler :)
hocam artık vermeyin kan depremzedelere çadır sattılar o kanları belki yurtdışına satıyorlardır ama bunu yapan bunuda yapabilir

Berkarda

80+ Silver
çok eski konuymuş ha o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet spor ve cips abur yasak çünkü çok zararlı

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
hocam artık vermeyin kan depremzedelere çadır sattılar o kanları belki yurtdışına satıyorlardır ama bunu yapan bunuda yapabilir
Birincisi neden bu konu hortladı? Sürekli beğeni bildirimleri geliyor bu konudan.

İkincisi 3 ay sınırı olduğu için sık verilmiyor fakat Kızılay a kan vermeyi bir süre önce bıraktım. Geçen yaz başlarında öğrendiğim bazı şeylerden dolayı o da. Deprem yada çadır muhabbeti değil ki; o çadır satışı da bildiğiniz gibi bir konu değil. Aslı astarını öğrenin sizlerde bence. Olması gereken yapılmış, çadırlar parası karşılığı satılmış ve maalesef bu öyle yanlış lanse edilmiş ki önümüze sizin anladığınız şekilde sunuldu. Hepimiz Kızılay'ı ayrımcı olarak biliyoruz. Her neyse...

Bir yıl önce yazdığım yazıyı şu şekilde güncelliyorum. "Kızılay'a değil, hastanelere kan verin. Sağlıklıysanız her fırsatta gidip kanınızı verin. Hayat meselesi şakaya gelmez. Kim bilir belki de birinin hayatına, yaşam suyundan katkı sağlamış olursunuz..."

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Tebrik ederim kardeşim azmine
Bu arada 38 yaşında 195 kilo biri olarak yazıyorum sana bunu :)
teşekür ederim abi vallahi problemsiz bir hayatım vardı yani bazılar ona hayatmı denir diyebilir ama işte bilgisayar film dizi istediğimi yemek kimseyle iletişim kurmamak hoşuma gitmiyor değildi şuanlık kilo vermenin hep eksilerini gördüm hayatıma sigara dert iş kaygı girmeye başladı daha artısını göremedik bakalım hayırlısı önceden yokmuydu diyeceksin dert gerçekten yoktu ya ailemle yaşıyorum zaten kafamda şu düşünce vardı onlar ne yerse bende yerim açılktan ölmem sonra ölür giderim falan diyordum işe girince falan hayaller hedefler yükselmeye başladı bide şimdi sigara konusu şu aralar kafama çok takılıyor onu halletmem lazım

Top Bottom