Neler Yeni

15 yaşında 150 kiloyum

Erda Yıldırım

80+ Gold
kanka bence iş fazlasıyla ciddi doktora görünmeni tavsiye ederim , diğer türlü sağlık sorunları çıkabilir

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Sevdiğin kız yarın ö bürgün bakmaz geç olamadan git belediye sporlarına yazıl uygun fiyatlıdır yüzme en iyisi bol bol su iç ve yürüyüş gece yemek

en iyisi diyetisyen .

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Seni ben çözdüm, aynı benim gibisin ama tam tersine benim de kilo almam lazım. Nasıl sen vermeye üşeniyorsan ben de yemek yiyip kilo almaya üşeniyorum bana da aldığım kalori yetmediğinden fazla yemem gerekiyor.
Bu bizim hassas noktamız ve sanırım canımız gerçekten yanana kadar asla harekete geçemeyeceğiz...
Bencede

Mert

80+ Silver
Bu iş tavsiyeyle olmaz, doktor şart. Gelecekte olabileceklerin korkusuyla bugün gidilmeli. Boy da önemli ancak ne olursa olsun bu yaşta bu kilo normal değil.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ekmek, cips, çikolata, gazlı içeceklerden acilen bırakılmalı. Yemekleri yerken su için.
Yaratan yardımcınız olsun. Zor cidden.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,778
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Evet Yağ yakıcı Hap yada iştah kesici bı zararsız ilaç bilen arkadaş varmı daha önce tecrubeli olan tavsiyeye açığım ama ciddi tavisye verecekler Instagram dan ulaşabilirse çok sevinirim @evertyhings
Öncelikle kendine
Parçalı hedefler koy
Yaza kadar 100 Kilo Hedefi gibi
Ve uzun vadede alışarak yapmanı öneririm.
Yediklerini bir deftere yaz ve gereksiz düşündüğünü azalt normal kalori miktarını öğrenip yiyebilirsin.
Hareketliliğini arttırabilirsin, zevkine istediğin sporu yapabilirsin. Koşmak da olabilir.

----
Ben de şişmandım, hatta bu konu ile alakalı bir konu da açabilirim güzel fikir verdin.

KirliKill

80+ Silver
Evet Yağ yakıcı Hap yada iştah kesici bı zararsız ilaç bilen arkadaş varmı daha önce tecrubeli olan tavsiyeye açığım ama ciddi tavisye verecekler Instagram dan ulaşabilirse çok sevinirim @evertyhings
Pls don't eat me(!)

Tre-x

80+ Silver
Hocam şuan kaç kilosunuz durumunuz nedir

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
hocam aynı şeyler değil ama 20-25 kilo civarı bir şey kaybettim sağlıksız ama ben günde 1 öğün yiyordum spordan önce o da yaklaşık 500 kalori sonra spora gidiyorm bazen akşam meyve ve ya çay arada bir öyle öyle 3-4 ayda 20 ye yakın kilo verdm

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
hap veya ilacı yok böyle şeylerin gidip spor yapıcaksın ağzını tutacaksın sihirli bir şey bekliyorsanız beklemeyin boşuna

Top Bottom