Erda Yıldırım
80+ Gold
kanka bence iş fazlasıyla ciddi doktora görünmeni tavsiye ederim , diğer türlü sağlık sorunları çıkabilir
BencedeSeni ben çözdüm, aynı benim gibisin ama tam tersine benim de kilo almam lazım. Nasıl sen vermeye üşeniyorsan ben de yemek yiyip kilo almaya üşeniyorum bana da aldığım kalori yetmediğinden fazla yemem gerekiyor.
Bu bizim hassas noktamız ve sanırım canımız gerçekten yanana kadar asla harekete geçemeyeceğiz...
Öncelikle kendineEvet Yağ yakıcı Hap yada iştah kesici bı zararsız ilaç bilen arkadaş varmı daha önce tecrubeli olan tavsiyeye açığım ama ciddi tavisye verecekler Instagram dan ulaşabilirse çok sevinirim @evertyhings
Pls don't eat me(!)Evet Yağ yakıcı Hap yada iştah kesici bı zararsız ilaç bilen arkadaş varmı daha önce tecrubeli olan tavsiyeye açığım ama ciddi tavisye verecekler Instagram dan ulaşabilirse çok sevinirim @evertyhings
matcha çayı alEvet Yağ yakıcı Hap yada iştah kesici bı zararsız ilaç bilen arkadaş varmı daha önce tecrubeli olan tavsiyeye açığım ama ciddi tavisye verecekler Instagram dan ulaşabilirse çok sevinirim @evertyhings
No pain, no gainKilolu olduğum için damar bulamıyorlar bende kan görünce bayılırım
hap veya ilacı yok böyle şeylerin gidip spor yapıcaksın ağzını tutacaksın sihirli bir şey bekliyorsanız beklemeyin boşunaEvet Yağ yakıcı Hap yada iştah kesici bı zararsız ilaç bilen arkadaş varmı daha önce tecrubeli olan tavsiyeye açığım ama ciddi tavisye verecekler Instagram dan ulaşabilirse çok sevinirim @evertyhings