Neler Yeni

Yaşama Sevincimi Kaybettim..

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,033
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostlar artık hiçbir şey yapmak istemiyorum. En sevdiğim aktiviteleri bile yaparken zevk almıyorum. Tüm gün boyunca mutlu olamıyorum. Depresyonda gibiyim ama olmadığımdan eminim. Sadece boşa yaşadığımı düşünüyorum. Odama çekilip kendi kendime hayatı sorguluyorum sürekli. Ne yapmam gerekir, var mı benim gibi aynı durumda olan?

En İyi Cevap
3
hayatıma hoşgeldin. ben bu durumdan hobi edinerek kurtulmaya çalışmıştım ama ekonomi sağolsun :)

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1630949241989.png

Şu kadınla aynı gezegende yaşıyorsun ne derdin olabilir ki?

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar artık hiçbir şey yapmak istemiyorum. En sevdiğim aktiviteleri bile yaparken zevk almıyorum. Tüm gün boyunca mutlu olamıyorum. Depresyonda gibiyim ama olmadığımdan eminim. Sadece boşa yaşadığımı düşünüyorum. Odama çekilip kendi kendime hayatı sorguluyorum sürekli. Ne yapmam gerekir, var mı benim gibi aynı durumda olan?
Bunun bir yaşanmışlıkla, ailesel çevresel... problemle alakası var mı?

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Bende böyleyim. Daha yaşım küçük ama neden böyleyim bende bilmiyorum. Hiç bişey zevk vermiyor. Ama depresyonda değilim.

Berke Fitness

80+ Bronze
Valla ben hayatta hic bir seye ciddi bakmiyorum her durumda komik bir sey bulup duruma guluyorum boyle olmasam ben de kafayi yerdim sana da tavsiye ederim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,033
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
çogu zaman bende bu sekilde hissediyorum bunalıyorum dısarı çıkıyorum dısarda yapçak bir şey bulamıyorum geri eve geliyorum ve aynı dongu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,288
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Ah şu herşeyi kafaya takma sorunu.. Bir türlü atlatamıyorum.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Ülkenin yarısı bu durumda merak etme

Top Bottom