Neler Yeni

Müslüman biri sevdiğine nikahsız dokunamaz!

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bana tüm bu haram olan kadın-erkek ilişkisi, mahremiyet, namus gibi şeyler saçma gelse de böyle bir kural İslam dininde mevcut.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Hayır canım. Birbirlerini tanımaları gerek önce. El ele tutuşmadan, sinemalara partilere akmadan çay buluşmaları yaparlar. Sohbet falan. Ama bu ben seni seviyorum aşkitom gibi cıvık şeyler olmazsa daha uygun olur.
Kısa sürede evlenme adımına geçer. Yani hemen ilk görüşte olmasa da evliliğe hızlı gidilmesi uygundur. Bu benim fikrim.
Osmanlıyı örnek alın.

karım olur musun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer görüşler açık değilim.

Onu biliyoruz zaten.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Siyaset konusunda her ne kadar sizinle ortak fikirlere sahip olmasam da bazı islami düşünceler fikirlerinde haklısınız .
Bu konuda hemfikir olmamız yeter zaten. Siyaset gelip geçer.

Jaja50

80+ Silver
Hayır canım. Birbirlerini tanımaları gerek önce. El ele tutuşmadan, sinemalara partilere akmadan çay buluşmaları yaparlar. Sohbet falan. Ama bu ben seni seviyorum aşkitom gibi cıvık şeyler olmazsa daha uygun olur.
Kısa sürede evlenme adımına geçer. Yani hemen ilk görüşte olmasa da evliliğe hızlı gidilmesi uygundur. Bu benim fikrim.
Osmanlıyı örnek alın.
pırtçık yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Kurandan ve kaynağı kesin olan hadislerden başka bir şeye inanma. Instagram da gördüğün İslam sayfalarını ciddiye alma.

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
Kısıtlıyor gibi değil kısıtlıyor zaten. İslam dini hoşgörü dinidir. Keşke günümüzde Osmanlı gençliği olsa. Geçen Decathlon'a gittim. 3 5 erkek kız sevgili gibiydi, aşırı cıvıklardı. İşte böyle gençlik yetişiyor. Bunu önlemek için İslam'da böyle bir kural var. Ama Türkiye İslam karşıtı bir sistem ile işletildiği için sonuç bu oldu.
Dostum herkes müslüman değil herkes osmanlıyı seviyor da değil eşit bir ülkedeyiz ülkemiz islam ülkeside değil herkes dinini kendi içinde yaşar kimsenin buna karışma hakkı yoktur ancak herkes toplum kurallarına ve anayasaya uymak zorundadır. Osmanlı gençliği çok iyiyse padişahları neden koskoca haremlerde istediği kadına sahip oluyordu. Bu mu ahlak ?
Herşeyi bir kılıfına uydurmuşlar.

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
İnstagram da böyle bir şey gördüm de bu gerçek mi yani eğer gerçekse bana saçma geldi de o zaman benim sevgilim olursa onla el ele tutuşmam için nikah mı kıymam lazım?
Evet doğru. Dokunamazsın.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Osmanlıyı örnek alın.
Nasıl sohbetler adını mı sorucak

Little Cat

80+ Bronze
İnstagram ;) Milletin nasıl bir hayat sürdüğünden sizene? Garipler gerçekten, anlamıyorum.

Top Bottom