DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Bana tüm bu haram olan kadın-erkek ilişkisi, mahremiyet, namus gibi şeyler saçma gelse de böyle bir kural İslam dininde mevcut.
Hayır canım. Birbirlerini tanımaları gerek önce. El ele tutuşmadan, sinemalara partilere akmadan çay buluşmaları yaparlar. Sohbet falan. Ama bu ben seni seviyorum aşkitom gibi cıvık şeyler olmazsa daha uygun olur.
Kısa sürede evlenme adımına geçer. Yani hemen ilk görüşte olmasa da evliliğe hızlı gidilmesi uygundur. Bu benim fikrim.
Osmanlıyı örnek alın.
Diğer görüşler açık değilim.
cabuk tak sunukarım olur musun
cabuk tak sunu![]()
Bu konuda hemfikir olmamız yeter zaten. Siyaset gelip geçer.Siyaset konusunda her ne kadar sizinle ortak fikirlere sahip olmasam da bazı islami düşünceler fikirlerinde haklısınız .
pırtçık yaptımHayır canım. Birbirlerini tanımaları gerek önce. El ele tutuşmadan, sinemalara partilere akmadan çay buluşmaları yaparlar. Sohbet falan. Ama bu ben seni seviyorum aşkitom gibi cıvık şeyler olmazsa daha uygun olur.
Kısa sürede evlenme adımına geçer. Yani hemen ilk görüşte olmasa da evliliğe hızlı gidilmesi uygundur. Bu benim fikrim.
Osmanlıyı örnek alın.
Bu konuda hemfikir olmamız yeter zaten. Siyaset gelip geçer.
Dostum herkes müslüman değil herkes osmanlıyı seviyor da değil eşit bir ülkedeyiz ülkemiz islam ülkeside değil herkes dinini kendi içinde yaşar kimsenin buna karışma hakkı yoktur ancak herkes toplum kurallarına ve anayasaya uymak zorundadır. Osmanlı gençliği çok iyiyse padişahları neden koskoca haremlerde istediği kadına sahip oluyordu. Bu mu ahlak ?Kısıtlıyor gibi değil kısıtlıyor zaten. İslam dini hoşgörü dinidir. Keşke günümüzde Osmanlı gençliği olsa. Geçen Decathlon'a gittim. 3 5 erkek kız sevgili gibiydi, aşırı cıvıklardı. İşte böyle gençlik yetişiyor. Bunu önlemek için İslam'da böyle bir kural var. Ama Türkiye İslam karşıtı bir sistem ile işletildiği için sonuç bu oldu.
SaplaaaaaaaaaaaaaaaOnu biliyoruz zaten.
Evet doğru. Dokunamazsın.İnstagram da böyle bir şey gördüm de bu gerçek mi yani eğer gerçekse bana saçma geldi de o zaman benim sevgilim olursa onla el ele tutuşmam için nikah mı kıymam lazım?
Nasıl sohbetler adını mı sorucakHayır canım. Birbirlerini tanımaları gerek önce. El ele tutuşmadan, sinemalara partilere akmadan çay buluşmaları yaparlar. Sohbet falan. Ama bu ben seni seviyorum aşkitom gibi cıvık şeyler olmazsa daha uygun olur.
Osmanlıyı örnek alın.