Ben hic dokunmadımben dokunuyom
Ben Kesin Cehennemlik Oldum O Zaman Hem'De VIP Üyesi Zebaniler Özel Muamele Yapıcak Banaİnstagram da böyle bir şey gördüm de bu gerçek mi yani eğer gerçekse bana saçma geldi de o zaman benim sevgilim olursa onla el ele tutuşmam için nikah mı kıymam lazım?
Kızlarınneylerin gercek olduklarına inanmıyorsunuz hocam
gerçek ben elledimKızların![]()
O kadar hızlı evliliğin çok kusursuz olucağını mı sanıyorsunHayır canım. Birbirlerini tanımaları gerek önce. El ele tutuşmadan, sinemalara partilere akmadan çay buluşmaları yaparlar. Sohbet falan. Ama bu ben seni seviyorum aşkitom gibi cıvık şeyler olmazsa daha uygun olur.
Kısa sürede evlenme adımına geçer. Yani hemen ilk görüşte olmasa da evliliğe hızlı gidilmesi uygundur. Bu benim fikrim.
Osmanlıyı örnek alın.
onlarda gerçek... elledimhocam eğer anime kızlarını diyorsanız evet onlar yalan
İnananlara bir lafım olmadı. Bağnazlara karşı dedim bunu. Bağnazın da kelime anlamını aşağıya bırakayım da hayatında 1 tane bile kitap okumamış yobaz birine lazım olur.Zebanilere de anlatırsın artık ben medeni cool free bir insan olmak istedim taam mı? diye.
İslam a göre kızlara dokunmak, istekli bakmak haram. Kesin hüküm. Ret edersen dinden çıkarsın. Bu kadar net. İslam'da flörtleşme yoktur.
Senin bu konuyu bağnazlığa bağlamanı nasıl yorumlayabilirim başka?İnananlara bir lafım olmadı. Bağnazlara karşı dedim bunu. Bağnazın da kelime anlamını aşağıya bırakayım da hayatında 1 tane bile kitap okumamış yobaz birine lazım olur.
Bağnaz'ın kelime anlamını: bir inanca, bir düşünceye aşırı ölçüde bağlanıp ondan başkasını düşünemeyen, ondan başka her öğretiye, her inanışa karşı olan (kimse).
O kadar hızlı evliliğin çok kusursuz olucağını mı sanıyorsun diye bir arkadaşımız ama ona cevap vermemişin hocam bende o yüzden onun yazdığını tekrar yazdım ve senden cevap bekliyorumHayır canım. Birbirlerini tanımaları gerek önce. El ele tutuşmadan, sinemalara partilere akmadan çay buluşmaları yaparlar. Sohbet falan. Ama bu ben seni seviyorum aşkitom gibi cıvık şeyler olmazsa daha uygun olur.
Kısa sürede evlenme adımına geçer. Yani hemen ilk görüşte olmasa da evliliğe hızlı gidilmesi uygundur. Bu benim fikrim.
Osmanlıyı örnek alın.