Neler Yeni

Müslüman biri sevdiğine nikahsız dokunamaz!

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben dokunuyom

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İnstagram da böyle bir şey gördüm de bu gerçek mi yani eğer gerçekse bana saçma geldi de o zaman benim sevgilim olursa onla el ele tutuşmam için nikah mı kıymam lazım?
Ben Kesin Cehennemlik Oldum O Zaman Hem'De VIP Üyesi Zebaniler Özel Muamele Yapıcak Bana :D Kızlarla Yapmadığımız Şey Kalmedı El Ele Tutuşmak Çok Hafif Kalır :D

Bu Arada Böyle Saçma Şeylere İnanma Kaylede Alma El Elede Tutuş Ne İstiyorsa Canın Yap.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır canım. Birbirlerini tanımaları gerek önce. El ele tutuşmadan, sinemalara partilere akmadan çay buluşmaları yaparlar. Sohbet falan. Ama bu ben seni seviyorum aşkitom gibi cıvık şeyler olmazsa daha uygun olur.
Kısa sürede evlenme adımına geçer. Yani hemen ilk görüşte olmasa da evliliğe hızlı gidilmesi uygundur. Bu benim fikrim.
Osmanlıyı örnek alın.
O kadar hızlı evliliğin çok kusursuz olucağını mı sanıyorsun

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Zebanilere de anlatırsın artık ben medeni cool free bir insan olmak istedim taam mı? diye.

İslam a göre kızlara dokunmak, istekli bakmak haram. Kesin hüküm. Ret edersen dinden çıkarsın. Bu kadar net. İslam'da flörtleşme yoktur.
İnananlara bir lafım olmadı. Bağnazlara karşı dedim bunu. Bağnazın da kelime anlamını aşağıya bırakayım da hayatında 1 tane bile kitap okumamış yobaz birine lazım olur.

Bağnaz'ın kelime anlamını: bir inanca, bir düşünceye aşırı ölçüde bağlanıp ondan başkasını düşünemeyen, ondan başka her öğretiye, her inanışa karşı olan (kimse).

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İnananlara bir lafım olmadı. Bağnazlara karşı dedim bunu. Bağnazın da kelime anlamını aşağıya bırakayım da hayatında 1 tane bile kitap okumamış yobaz birine lazım olur.

Bağnaz'ın kelime anlamını: bir inanca, bir düşünceye aşırı ölçüde bağlanıp ondan başkasını düşünemeyen, ondan başka her öğretiye, her inanışa karşı olan (kimse).
Senin bu konuyu bağnazlığa bağlamanı nasıl yorumlayabilirim başka?

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Hayır canım. Birbirlerini tanımaları gerek önce. El ele tutuşmadan, sinemalara partilere akmadan çay buluşmaları yaparlar. Sohbet falan. Ama bu ben seni seviyorum aşkitom gibi cıvık şeyler olmazsa daha uygun olur.
Kısa sürede evlenme adımına geçer. Yani hemen ilk görüşte olmasa da evliliğe hızlı gidilmesi uygundur. Bu benim fikrim.
Osmanlıyı örnek alın.
O kadar hızlı evliliğin çok kusursuz olucağını mı sanıyorsun diye bir arkadaşımız ama ona cevap vermemişin hocam bende o yüzden onun yazdığını tekrar yazdım ve senden cevap bekliyorum

Top Bottom