Arama sonuçları: *

1. evilmory

Okulda 50 TL ye ne yenir

bizim okulda ekmek arası 2 sosisli + ayran 50tl. Doyuruyo mu? hayır ama idare ediyo
  2. evilmory

En iyi Translate sitesi?

hocam cümleler için bir öneriniz var mı?
  3. evilmory

En iyi Translate sitesi?

Deneyimlerinizden yola çıkarak en iyi Translate sitesini önerebilir misiniz?
  4. evilmory

Lisede Sınıf degişikliği yapılabilir mi?

Hocam sınıf değişikliği oldu mu?
  5. evilmory

Hüdapar ile MHP nasıl bir araya gelebiliyor gerçekten anlamıyorum

Bu MHP'yi nasıl haklı çıkarır? Örnek Ben hırsızlık yapsam ardından sen de hırsızlık yapsan, bu durum hırsızlığı normalleştirir mi? Çıkar ilişkisi. Onlar yapıyorsa bende yaparım demek bence saçma bir düşünce. Ve papağan oldum, ben burda CHP'yi savunmuyorum. CHP'nin içinde olduğu durumu da...
  6. evilmory

Söylediklerine gerçekten katılıyorum. Atatürkün partisi bu durumda olamaz. Ama ben en başından beri Erdoğanın geçmişteki ve şuandaki eylemlerinin nedenlerini sordum, konuyu da bunun üzerine açtım. Yanarım yanarım MHP'ye yanarım gerçekten üzücü bir durum. Milliyetçilerin partisi Türklük kavramına...
  7. evilmory

Bir aktrolle ilk defa uzun bir şekilde tartıştım. Güzel bir deneyim oldu ııı karşımadakinin bir tane bile argümanı yoktu klasik akseçmen ne beklersin lol. Cevap veriyim diyom sonra düşününce ben zaten bu cevabı bu adama verdim diyip tekrardan bir cahille tartışmanın yanlış bir karar olduğunu...
  8. evilmory

Kıt bir beyne sahipsin, senin gözünde Erdoğanı sorup sorgulayan herkes chpli. Şuana kadar sorduğum şeylerin 1 tanesine cevap verdin o da yarım yamalak bir şeydi. Savunduğun kişinin yaptığı yanlışları kabullenemeyip, sana sorduğumda cevaplamayan, başka yere çekicek kadar da omurgasızsın. Seninle...
  9. evilmory

Ben kemalin avukatı değilim ben chpli değilim, tamam hadi ŞUANA geçelim Konunun En başına dön ve resimdekileri oku. Galiba senin kitabında Andımız, 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sözü ırkçı, hizbullah bir terör örgütü değil, Kürtçe ikinci anadil olmalı(ki anayasının ilk 4 maddesine karşı)
  10. evilmory

Beyninde gerçekten tıbbi sorunlar olduğunu düşünüyorum. Dediklerimi açıklamıyosun, AÇIKLAYAMIYORSUN çünkü açıklanamayacak kadar rezil durumlar bir şey diyemiyosun o yuzden sabahtan beri sana kemali sormadığımı söylediğim halde hala kemal şöyle de böyle böylede şöyle bana sabahtan beri bana troll...
  11. evilmory

Ya bak gerçekten bu kkyı boşver unut şu adamı bırak artık benim onu sormadığımı anlamayacak kadar kıt mısın sürekli her yorumunda ondan bahsediyorsun 2015 te HDPKK ya 2 tane bakanlık verildi bana bunu açıkla https://www.cnnturk.com/turkiye/iste-hdpye-verilen-bakanliklar 1684530075 şimdi bu yine...
  12. evilmory

Bak Kılıçdaroğlunu unut ben onu sormuyorum artık bunu idrak et. Recep neden hep bu durumların içinde bana onu açıkla, sana bunu soruyorum.
  13. evilmory

Tamam söz o konuyada gelicem. Bana önce bu dediklerinizi zaten yapan kişinin neden hangi sebeple yaptığını açıklayın BU ADAM SİZİN DEDİKLERİNİ ZATEN YAPTI YAPMAYA DEVAM EDİYOR NEDEN BİR ŞEY DEMİYORUSUNUZ 1684528866 olayı kk yı ve chp yi katmayın ben kk savunmuyorum bu durumda
  14. evilmory

Benim sorduklarıma cevap verebilir misin? bunlar ne bana açıkla.
  15. evilmory

Yaşım bunun için küçük tam araştırmadım bilmiyorum bana 2013 çözüm süreci 2 yi anlatır mısın? Benim bu konu hakkında sosyal medyada gördüklerimin hepsi Erdoğan'a olumsuz duygular beslememe sebep oldu. 1684528125 Ve ayrıca HDP ye bakanlık veren kimdi?
  16. evilmory

Halk neden bir şey demiyor o zaman?
  17. evilmory

VLOG Videoları İçin Kamera Önerisi

Canon m50 ye göz atmanızı tavsiye ederim.
  18. evilmory

Bunu akpartili kişilere, eskiden bahçeli recebe söverdi sayardı ne oldu da birleştiler diye sorduğumda ikisi de sağcı birleştiler diyip devamını getirmiyorlardı.
  19. evilmory

Hüdaparın kendi sitesi, şu yazılanlara bakın ya aklım almıyor MHP nasıl böyle bir durumun içinde olabilir onu geçtim hüdaparla ittifak kuran bu iktidar nasıl ülkenin neredeyse yarısının oyunu alabiliyor gerçekten aklım almıyor.
  20. evilmory

Halkbank ATM'si kartımı yuttu

o an şube kapaliydi.karti iptal edicem
Top Bottom