Neler Yeni

VLOG Videoları İçin Kamera Önerisi

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Konu Başlığı: VLOG Videoları İçin Kamera Önerisi
--
YouTube için vlog tarzı videolar çekmek istiyorum ve bunun için kameraya ihtiyacım var.
1080P 60fps başlangıçta benim için fazlasıyla yeterli olacaktır. Telefon kameramı kullanmayı da düşünüyorum S20Fe'nin kamerası gayet iyi ancak Eren Pehlivanalar,Burak Uzun hatta mümkünse Fabio Wibmer gibi içerik üreticilerinin çektiği videolar gibi kullanacağım.
--
Bütçe konusunda ise kendimi size bırakıyorum kamera fiyatlarına kısa bir göz gezdirdim akıl almayacak fiyatlar var. Mümkün olduğunca uygun fiyatlı bir kamera ile başlamak tercihimdir.
--
NOT:
Telefon ile video çekebilme şansım varsa eğer bunu nasıl yapabilirim? Kask için sabitleyici bulamadım?
:blobdance::peepokalp:

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Canon m50 ye göz atmanızı tavsiye ederim.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Konu Başlığı: VLOG Videoları İçin Kamera Önerisi
--
YouTube için vlog tarzı videolar çekmek istiyorum ve bunun için kameraya ihtiyacım var.
1080P 60fps başlangıçta benim için fazlasıyla yeterli olacaktır. Telefon kameramı kullanmayı da düşünüyorum S20Fe'nin kamerası gayet iyi ancak Eren Pehlivanalar,Burak Uzun hatta mümkünse Fabio Wibmer gibi içerik üreticilerinin çektiği videolar gibi kullanacağım.
--
Bütçe konusunda ise kendimi size bırakıyorum kamera fiyatlarına kısa bir göz gezdirdim akıl almayacak fiyatlar var. Mümkün olduğunca uygun fiyatlı bir kamera ile başlamak tercihimdir.
--
NOT:
Telefon ile video çekebilme şansım varsa eğer bunu nasıl yapabilirim? Kask için sabitleyici bulamadım?
:blobdance::peepokalp:
Sony zv1 , zv 1f veya zve10 tavsitemdir m50 gibi kötü kameralarla başlamayın bıkarsınız

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hero 9 black ve sonrası iyi ama Zv1 daha iyi olacaktır sensörü daha buyük olduğu için
Bu video herşeyi anlatıyor zaten tavsiye ederim moda fotoğrafçısının gözünden
Teşekkür ediyorum :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,021
Üyeler
165,107
Son üye
ismet8080
Top Bottom