Neler Yeni

Hüdapar ile MHP nasıl bir araya gelebiliyor gerçekten anlamıyorum

OguzBK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuz Bek
HDP de PKK da boşuna KeMal e oy veriyor zaten. :):):) Hatta PKK lılar Kemal e verin kurtulacaz diyor. :) :)

La troll neyini açıklayım, benim karşı çıktığım şeyleri söylüyon zaten. O zamanda karşı çıktım, ŞUAN da karşı çıkıyorum. ŞUAN CHP İLE HDPKK ortak, ŞUAN. Madem geçmişin nedenini sorguluyon, ŞUANI da sorgulasana. Sorgulama yada lafını etme yetkin yokmu? :) :) :)
Az gelişmiş primat iktidardan rahatsızlarsa Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verin diyebilir keşke seni iyi besleselerdi de böyle primat olmasaydın

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
MHP Artık bir siyasi artıktır.
Parça parça olmuştur...

İceWolf

80+ Silver
Az gelişmiş primat iktidardan rahatsızlarsa Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verin diyebilir keşke seni iyi besleselerdi de böyle primat olmasaydın
ABD nin çocuğu Kenan Evren resimli hesap. Yavrum bu resmi profil resmi yapan ABD çocuğuna(ben demiyorum, ABD diyor) yazmam. ABD nin "Bizim çocuklar başardı" dediklerinden birisisin sen.

OguzBK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuz Bek
ABD nin çocuğu Kenan Evren resimli hesap. Yavrum bu resmi profil resmi yapan ABD çocuğuna(ben demiyorum, ABD diyor) yazmam. ABD nin "Bizim çocuklar başardı" dediklerinden birisisin sen.
Ne oldu cevap veremeyince hemen profil fotoğrafıma laf attın, ben kenan evrenin bazı yaptıklarını severim şimdi git akpye yalakalık yap ve söyle onlara sana azcık para versinler de düzgünce beslen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen bu fotoğrafın hikayesini biliyormusun primat

Ekler

• rte putinin kapısında bekliyor.png
    rte putinin kapısında bekliyor.png
    2 MB · Hit: 20
Son düzenleme:

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Kıt bir beyne sahipsin, senin gözünde Erdoğanı sorup sorgulayan herkes chpli.
Şuana kadar sorduğum şeylerin 1 tanesine cevap verdin o da yarım yamalak bir şeydi.
Savunduğun kişinin yaptığı yanlışları kabullenemeyip, sana sorduğumda cevaplamayan, başka yere çekicek kadar da omurgasızsın.
Seninle bu tartışmayı bitiriyorum çünkü cahil, hiçbir argümanı olmayan zaman kaybının tekisin.
İyi Forumlar! :)
Akp trolüyle tartışmaya girmen bile hata. Bunlar böyle işlerine gelirse adamsın zıt bir şey söylersen fetöcümü olursun terörist mi olursun bilemezsin tek vatan sever kendileri. Sen sabaha kadar diretsende bu herif aynı şeyleri tekrarlayıp duracak

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

İceWolf

80+ Silver
Ne oldu cevap veremeyince hemen profil fotoğrafıma laf attın, ben kenan evrenin bazı yaptıklarını severim şimdi git akpye yalakalık yap ve söyle onlara sana azcık para versinler de düzgünce beslen

Sen bu fotoğrafın hikayesini biliyormusun primat
Amerikanın bizim çocuğumuz dediklerinin değeri yoktur. Değersiz Terlik...

Bu listedeki tüm MAVİ ülkeler KK' nin bahsettiği anlaşmayı kısmı veya tamamen onaylayan ülkeler. Bak bizde maviyiz.

:pikacu: :pikacu: :pikacu:
Boşbeleş Terlik te gelmiş. Haritayı Amerikadanmı gönderdiler sana :) :)

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Akp trolüyle tartışmaya girmen bile hata. Bunlar böyle işlerine gelirse adamsın zıt bir şey söylersen fetöcümü olursun terörist mi olursun bilemezsin tek vatan sever kendileri. Sen sabaha kadar diretsende bu herif aynı şeyleri tekrarlayıp duracak
Bir aktrolle ilk defa uzun bir şekilde tartıştım. Güzel bir deneyim oldu ııı karşımadakinin bir tane bile argümanı yoktu klasik akseçmen ne beklersin lol.
Cevap veriyim diyom sonra düşününce ben zaten bu cevabı bu adama verdim diyip tekrardan bir cahille tartışmanın yanlış bir karar olduğunu hatırlıyom.
Bakın şimdi de konuyu Amerigaya çekti o gevurların memleketi olan, Erdoğan'dan farksız aw gerçekten de onun gibi cevapalar veriyor.
Bu konudan alakasız bana bu deneyimi yaşattığın için teşekkür ederim İceWolf. Siyasiler gelip geçici birbirimize darılamaya gerek yok inşallah bir gün meliste bizim haklamızı şimdilerin mültecileri değil de yine ŞUAN gibi biz savunuruz.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Hüdaparın kendi sitesi, şu yazılanlara bakın ya aklım almıyor MHP nasıl böyle bir durumun içinde olabilir onu geçtim hüdaparla ittifak kuran bu iktidar nasıl ülkenin neredeyse yarısının oyunu alabiliyor gerçekten aklım almıyor.

Alıntıyı görüntüle
Ne mutlu Türküm diyene...
Bir Türk dünyaya bedeldir...
Kimse zorla sildiremez biz Türküz!

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,735
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bir aktrolle ilk defa uzun bir şekilde tartıştım. Güzel bir deneyim oldu ııı karşımadakinin bir tane bile argümanı yoktu klasik akseçmen ne beklersin lol.
Cevap veriyim diyom sonra düşününce ben zaten bu cevabı bu adama verdim diyip tekrardan bir cahille tartışmanın yanlış bir karar olduğunu hatırlıyom.
Bakın şimdi de konuyu Amerigaya çekti o gevurların memleketi olan, Erdoğan'dan farksız aw gerçekten de onun gibi cevapalar veriyor.
Bu konudan alakasız bana bu deneyimi yaşattığın için teşekkür ederim İceWolf. Siyasiler gelip geçici birbirimize darılamaya gerek yok inşallah bir gün meliste bizim haklamızı şimdilerin mültecileri değil de yine ŞUAN gibi biz savunuruz.
Adam keMal demekten başka bir şey dememiş zaten. Hepsini açıklıyor ve dediklerinin çoğu da yalan. Araştırıp doğrularını görmek işlerine gelmiyor, bosver. Düzgün tartışma ortamı yok zaten. Hudapar (Hizbullah), sığınmacılar, sedat Peker açıklamaları, çıkan ifşalar, ekonominin durumu, depremde çadır /kan satmalar, bu Liste o kadar uzun ki sadece a haber izleyen insanlar anca chpkk derler doğrusunu bilmezler. Ülkenin cumhurbaşkanı montaj video izletiyor seçmenine ve diyor bak bunlar kandilden emir alıyor. Ama kkye baktığın zaman kandili yerle yeksan edeceğiz diyor. İyi Partinin olduğu yerde pkk nin olabilme ihtimali var mi Allah aşkına?

Millet ittifakinin da hatası buydu sert dille hiçbir zaman bunlar bastıra bastıra söylemediler. Ki söyleseler de bu kitlelere ulaşmak çok zor oluyor. Babala tvde bunların hepsi sorulur ve toplu cevap alınır.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,735
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Mhp şuan türkçü ve ülkücü sayılmaz.
Bir ülkücü / Türkçü olsam seviyesine göre ya iyi parti ya da zafer partili olurdum. Bu durumdan rahatsız olmayanlar aslında ayrıştırıcı söylemler yüzünden oluyor. Onlar terörist onlar fetocu denip duruyor insanlar da haliyle gidip de başka yerlere oy vermiyor. MHP nin oyları düşecek diye beklenirken yüksek çıkmasının bir sebebi de bu.

Halka birebir temas edenler her zaman kazanır

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
@

İceWolf pis sövecem perma yiyecem şimdi iki saattir herkese zekası yok falan diyorsun ama karşı tarafın attıklarına verdiğin bir cevap yok ne olduğun belli zaten ucube seni engeli atıyorum ve ruh sağlığım için önemli bir şey yapıyorum.​

RTE 2013 te çözüm süreci başlattı, gerçeği gördü vazgeçti.
KK ŞUAN HDPKK ile beraber ŞUAN.

Kör ya bu troll. Büyük harfle yazıyorum, kör galiba görmüyor.
chp hdp ile yanyana mı? chp dedi hdp ye bakanlık verilmeyecek. Ve rte nin terörle ilişkişi kk dan çook daha fazla bunu görmek için alim olmaya gerek yok akp nin hdp ile de masaya oturduğunu da unutmuşsun balık hafızalı

Bi de yok rte 2013 de çözüm yapmış da ama kk şuan terörle iş birliği yapıyomuşda ULAN DAHA YENİ HİZBULLAHÇILAR ÇIKARILDI HİZBULLAHI TANITMAMA GEREK VAR MI?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,737
Üyeler
163,710
Son üye
yavuzbegovic
Top Bottom