Neler Yeni

Hüdapar ile MHP nasıl bir araya gelebiliyor gerçekten anlamıyorum

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Canım yaşın küçükse ne anlatıyon? CHP liderinin sözleri beynine girmiyormu. Duyma özürlümüsün? Görme özürlümüsün? Şuan diyor KK şuan. 2013 ten değil.....
Benim sorduklarıma cevap verebilir misin?
cozum_sureci.jpg
640xauto.jpg
bunlar ne bana açıkla.

İceWolf

80+ Silver
Yaşım bunun için küçük tam araştırmadım bilmiyorum bana 2013 çözüm süreci 2 yi anlatır mısın?
Benim bu konu hakkında sosyal medyada gördüklerimin hepsi Erdoğan'a olumsuz duygular beslememe sebep oldu.
Ve ayrıca HDP ye bakanlık veren kimdi?
Terlik, 2013 öyleydi diyon doğruda diyon ama KeMal K. daha vahimlerini ŞUAN DİYOR. KK nın şuanki HDPKK ortaklığını gözden kaçırmayamı çalışıyon? KK ŞİMDİ DİYOR bu dediklerinin daha vahimini ŞİMDİ. Neyi anlamıyon.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Öncelikle Türk siyasetinde eskiler haricinde böyle %100 doğru birini göremeyebilirsin. Çünkü Erdoğan 20 yıldır iktidarda. Adam her zaman %100 doğru olmayabilir. Siyaset o kadar temiz yapılacak bir şey değil çünkü. Demek istediğim şu araştırmalarında Erdoğan'a da KK'ye de olumsuz duygular beslenmene neden olacak çokça şeyler olacaktır. Sadece olabildiğince en iyisini görmen lazım. O da senin kararına bakar. Senin terazine bakar.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Onu kaçırmak için 2013 öyleydi bilmemne böyleydi diyor aklınca. Şuan ı görebilecek, anlayabilecek, idrak edebilecek ne beyni var nede zekası.
Tamam söz o konuyada gelicem.
Bana önce bu dediklerinizi zaten yapan kişinin neden hangi sebeple yaptığını açıklayın
BU ADAM SİZİN DEDİKLERİNİ ZATEN YAPTI YAPMAYA DEVAM EDİYOR NEDEN BİR ŞEY DEMİYORUSUNUZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana önce bu dediklerinizi zaten yapan kişinin neden hangi sebeple yaptığını açıklayın
BU ADAM SİZİN DEDİKLERİNİ ZATEN YAPTI YAPMAYA DEVAM EDİYOR NEDEN BİR ŞEY DEMİYORUSUNUZ
olayı kk yı ve chp yi katmayın ben kk savunmuyorum bu durumda

İceWolf

80+ Silver
olayı kk yı ve chp yi katmayın ben kk savunmuyorum bu durumda
Kesin KK trolü değilsin kesin :) :) Ne biliyorsun o zamanlarda o sözleri edenlere gerekenleri demediğimizi? Onlarında bundan geri dönmediğini.

Ama sen şuan Türkiyeyi bölecem, PKK ve FETÖCÜLERİ serbest bırakacam diyene ŞUAN laf edemiyorsun. Omurgadan falan bahsetme.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Kesin KK trolü değilsin kesin :) :) Ne biliyorsun o zamanlarda o sözleri edenlere gerekenleri demediğimizi? Onlarında bundan geri dönmediğini.

Ama sen şuan Türkiyeyi bölecem, PKK ve FETÖCÜLERİ serbest bırakacam diyene ŞUAN laf edemiyorsun. Omurgadan falan bahsetme.
Bak Kılıçdaroğlunu unut ben onu sormuyorum artık bunu idrak et.
Recep neden hep bu durumların içinde bana onu açıkla, sana bunu soruyorum.

İceWolf

80+ Silver
Bak Kılıçdaroğlunu unut ben onu sormuyorum artık bu idrak et.
Recep neden hep bu durumların içinde bana onu açıkla, sana bunu soruyorum.
RTE 2013 te çözüm süreci başlattı, gerçeği gördü vazgeçti.
KK ŞUAN HDPKK ile beraber ŞUAN.

Kör ya bu troll. Büyük harfle yazıyorum, kör galiba görmüyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Akp ile nasıl bir araya geldiyse öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR