Neler Yeni

Hüdapar ile MHP nasıl bir araya gelebiliyor gerçekten anlamıyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu adam Atatürk'cu olamaz Atatürk'ün ilkelerini bilmeyen onlara sadık kalmayan andımızın anlamını ve kendisini bilmeyen he sorsan istiklal marşını bile bilmez buna adım kadar eminim kimse bu adama Atatürk'ün partisini savunuyor Atatürkçü demesin bunu diyen kişi Atatürk'e hakaret eder bu attığım sadece bir cümlesi bunu dahi ezbere bilmeyen bir kişi CHP nin başında olmamalı CHP yi Atatürk kurdu ama gelin görün ki Atatürk ün amaçları dışında kullanılıyor şimdi AKP de böyle RTE böyle diye cevap vermeyin yanlış bir düşünceyi olguyu yanlış bir tez ile sunmak o konuyu doğrulaştirmaz herkes herşeyi kabul etsin ve görsün ki Atatürk'ün partisi diye bir parti Yok artık bunu içten içe yediler acilen tekrardan CHP nin omurgası ve içinin temizlenmesi lazım AKP ye karşı güçlü bir tutumu olsun Kemal in söylemleri ve CHP nin sözde milliyetçi duruşu AKP yi ve RTE yi başa getiriyor yoksa AKP ve RTE den bir halt da olmaz ama KK kendi eliyle RTE ye prim veriyor ya CHP baştan aşağı değişecek yeni bir düşünce yeni bir yerli milli lider gelecek ya da AKP ve RTE kazanmaya devam edecek ama şunu bilin ki Atatürk'çü Milliyetçi kesim bu ülkede var oldukça bu ülke kimsenin eline geçemez yeniden diriliyor bu kitle ve azımsanmayacak kadar güçlü gelecek %25 lik bir kesim var bu kesim bu seçimde değil ama bir dahaki seçimlerde bu ülkede çok şey değiştirecek buraya da yazıyorum belki birgün görürüz.

İceWolf

80+ Silver
Bu adam Atatürk'cu olamaz
Ne Atatürkçüsü, Atatürkü öldüren ekipten. "Cenevre Mason Locası" diyim "Avram Benaroysan" diyim gerisini sen araştır.

pis sövecem perma yiyecem şimdi iki saattir herkese zekası yok falan diyorsun ama karşı tarafın attıklarına verdiğin bir cevap yok ne olduğun belli zaten ucube seni engeli atıyorum ve ruh sağlığım için önemli bir şey yapıyorum.
İşte kitlenin en zekisi bu. Eskiden FETÖ cüler, düşünmez, sorgulamaz Kainat imamları ne derse onu yayarlardı. Malesef şimdi aynı duruma CHP liler düştü. Ortak olmadıkları için zaten HDP li yerlerde silme KK çıkıyor. Hiç ilişkileride ortaklıklarıda yok demi, Terliklerini Yalanda Yaşatan Terlik. Pis sövecekmiş, terbiyesiz ahlaksız.

HAKKARİ SEÇİM SONUÇLARI:
resim_2023-05-20_085216846.png

VAN:
Adsız.jpg

ŞIRNAK:
Adsız.jpg

KK=FULL, CHP=0 MilletVekili. KK ile HDP nin ortak olmadığını göstermek için daha birsürü ilide atalımmı? Yalanda yaşatan Terlik....

Son düzenleme:

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Ne Atatürkçüsü, Atatürkü öldüren ekipten. "Cenevre Mason Locası" diyim "Avram Benaroysan" diyim gerisini sen araştır.

İşte kitlenin en zekisi bu. Eskiden FETÖ cüler, düşünmez, sorgulamaz Kainat imamları ne derse onu yayarlardı. Malesef şimdi aynı duruma CHP liler düştü. Ortak olmadıkları için zaten HDP li yerlerde silme KK çıkıyor. Hiç ilişkileride ortaklıklarıda yok demi, Terliklerini Yalanda Yaşatan Terlik. Pis sövecekmiş, terbiyesiz ahlaksız.

HAKKARİ SEÇİM SONUÇLARI:
Alıntıyı görüntüle

VAN:
Alıntıyı görüntüle

ŞIRNAK:
Alıntıyı görüntüle

KK=FULL, CHP=0 MilletVekili. KK ile HDP nin ortak olmadığını göstermek için daha birsürü ilide atalımmı? Yalanda yaşatan Terlik....
Kimin kime destek verdiği o kişiyide o yapmaz. Ben zaten başda kk çok masum demiyorum ama rte çok daha kirli. Ve böyle örnek vericeksek o koca burunlu adamda rte yi destekliyordu Bu desteğe bakarak mı yapıyorsun bu nu gerçekten?

İceWolf

80+ Silver
Kimin kime destek verdiği o kişiyide o yapmaz. Ben zaten başda kk çok masum demiyorum ama rte çok daha kirli. Ve böyle örnek vericeksek o koca burunlu adamda rte yi destekliyordu Bu desteğe bakarak mı yapıyorsun bu nu gerçekten?
Daha atıyımmı CHP=0, KK=FULL sonuçlardan? %00,01 lik partilere bile 39 milletvekili, 4 CB yardımcılığı, 4 bakanlık veren KK, %10,56 oyu olan HDPKK ya hiçbişey vermedi anlaşmadı diye inanmasını mı bekliyorsun milletin? O zaman "durun onlar kardeş" mi diyorsun :) :)

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
??

Bu listedeki tüm MAVİ ülkeler KK' nin bahsettiği anlaşmayı kısmı veya tamamen onaylayan ülkeler. Bak bizde maviyiz.
1200px-European_Charter_of_Local_Self-Government.svg.png

:pikacu: :pikacu: :pikacu:
Ne oldu cevap veremeyince hemen profil fotoğrafıma laf attın, ben kenan evrenin bazı yaptıklarını severim şimdi git akpye yalakalık yap ve söyle onlara sana azcık para versinler de düzgünce beslen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen bu fotoğrafın hikayesini biliyormusun primat
Boşuna uğraşmayın daha okuduğunu anlamıyor adam akıllı cevap veremiyor konuyu saçma sapan yere değiştiriyor.

İceWolf

80+ Silver
Seni buldum Suriyeli.
:) :):) Çok güldüm. Terlik espri yapmış. Ben Suriyeli değilimde burdaki çok hesap ABD Pensilvanyadan çıkarsa şaşırmam :) :) :)

Ne bu senin Tarikat sevdan. Habire tarikat videoları. Uzmansın bakıyomda tarikatlarda. Senidemi BADELEDİLER yoksa :) :) :)

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Hüdaparın kendi sitesi, şu yazılanlara bakın ya aklım almıyor MHP nasıl böyle bir durumun içinde olabilir onu geçtim hüdaparla ittifak kuran bu iktidar nasıl ülkenin neredeyse yarısının oyunu alabiliyor gerçekten aklım almıyor.

Alıntıyı görüntüle
Benim anlamadığım şey şu; Akp zaten hiç bir ittifak yapmasa da %30-40 larda alan bir partiyken oyu %1-2 olan Hüdapar'la niye birlikte giriyor?
Tamam bizim vatandaşımız zaten anlamıyor da ittifak partisi olarak Mhp varken hala nasıl beraberler?
Benim uzaktan akrabam olan Feti Yıldız'ın yaptığı açıklamaya bakın:
1684571281541.png

İceWolf

80+ Silver
Sen bu forumun palyaçosusun seni her gördüğümde çok gülüyorum insanların sirke parası yetmediği bu ülkede senin gibi palyaçoları izlemek stres seviyelerini düşürüyor böyle tam gaz devam 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡 .
Canım sen varsınya. Ama malesefki giriş ekibindensin. Sen sadece Soytarılık yapan, insanlara edepsiz yakıştırmalar yapan hesapsın. 2. seviye abin geldi az önce hakarete geçti. 3. seviye küfür edecek babanız nerde? Sen git seni badeleyen yetkilin gelsin. Ayrıca video KK ya oy verenlerin video suda olabilir çok benziyorlar :) :)

Son düzenleme:
Top Bottom