Neler Yeni

Hüdapar ile MHP nasıl bir araya gelebiliyor gerçekten anlamıyorum

İceWolf

80+ Silver
FwemcMaWcAICPcP

28 Mayıs'ta görüşürüz palyaço.
Bir görüştük birdaha görüşürüz Alt kadro Troll Terlik. Gerçi 13 yıldır görüşüyoruz ama ne terliksinki bir türlü anlamadın.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Bu adam Atatürk'cu olamaz Atatürk'ün ilkelerini bilmeyen onlara sadık kalmayan andımızın anlamını ve kendisini bilmeyen he sorsan istiklal marşını bile bilmez buna adım kadar eminim kimse bu adama Atatürk'ün partisini savunuyor Atatürkçü demesin bunu diyen kişi Atatürk'e hakaret eder bu attığım sadece bir cümlesi bunu dahi ezbere bilmeyen bir kişi CHP nin başında olmamalı CHP yi Atatürk kurdu ama gelin görün ki Atatürk ün amaçları dışında kullanılıyor şimdi AKP de böyle RTE böyle diye cevap vermeyin yanlış bir düşünceyi olguyu yanlış bir tez ile sunmak o konuyu doğrulaştirmaz herkes herşeyi kabul etsin ve görsün ki Atatürk'ün partisi diye bir parti Yok artık bunu içten içe yediler acilen tekrardan CHP nin omurgası ve içinin temizlenmesi lazım AKP ye karşı güçlü bir tutumu olsun Kemal in söylemleri ve CHP nin sözde milliyetçi duruşu AKP yi ve RTE yi başa getiriyor yoksa AKP ve RTE den bir halt da olmaz ama KK kendi eliyle RTE ye prim veriyor ya CHP baştan aşağı değişecek yeni bir düşünce yeni bir yerli milli lider gelecek ya da AKP ve RTE kazanmaya devam edecek ama şunu bilin ki Atatürk'çü Milliyetçi kesim bu ülkede var oldukça bu ülke kimsenin eline geçemez yeniden diriliyor bu kitle ve azımsanmayacak kadar güçlü gelecek %25 lik bir kesim var bu kesim bu seçimde değil ama bir dahaki seçimlerde bu ülkede çok şey değiştirecek buraya da yazıyorum belki birgün görürüz.

Söylediklerine gerçekten katılıyorum. Atatürkün partisi bu durumda olamaz.
Ama ben en başından beri Erdoğanın geçmişteki ve şuandaki eylemlerinin nedenlerini sordum, konuyu da bunun üzerine açtım.
Yanarım yanarım MHP'ye yanarım gerçekten üzücü bir durum. Milliyetçilerin partisi Türklük kavramına karşı çıkan partiyle yan yana olmamalıydı..
Siyaset böyle bir şeymiş, ben fazla masum düşünüyormuşum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Söylediklerine gerçekten katılıyorum. Atatürkün partisi bu durumda olamaz.
Ama ben en başından beri Erdoğanın geçmişteki ve şuandaki eylemlerinin nedenlerini sordum, konuyu da bunun üzerine açtım.
Yanarım yanarım MHP'ye yanarım gerçekten üzücü bir durum. Milliyetçilerin partisi Türklük kavramına karşı çıkan partiyle yan yana olmamalıydı..
Siyaset böyle bir şeymiş, ben fazla masum düşünüyormuşum.
Ayn öyle MHP çizgisinin dışına çıktı ama oda düzelecek zafer partisi ve Ogan ileride MHP memleket partisi vs birleşebilir

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Nasıl "Atatürk'ün askerleri it sürüsü" diyenler ile CHP yanyana geliyorsa, MHP'de gelir, basit bu kadar.
Bu MHP'yi nasıl haklı çıkarır?
Örnek
Ben hırsızlık yapsam ardından sen de hırsızlık yapsan, bu durum hırsızlığı normalleştirir mi?
Çıkar ilişkisi. Onlar yapıyorsa bende yaparım demek bence saçma bir düşünce.
Ve papağan oldum, ben burda CHP'yi savunmuyorum. CHP'nin içinde olduğu durumu da desteklemiyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hüdaparın kendi sitesi, şu yazılanlara bakın ya aklım almıyor MHP nasıl böyle bir durumun içinde olabilir onu geçtim hüdaparla ittifak kuran bu iktidar nasıl ülkenin neredeyse yarısının oyunu alabiliyor gerçekten aklım almıyor.

Alıntıyı görüntüle
Tarihte Ruslar ve Batı hep nasıl yan yana durduysa bunlar da öyle duruyorlar

Top Bottom