Neler Yeni

Hüdapar ile MHP nasıl bir araya gelebiliyor gerçekten anlamıyorum

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Hüdaparın kendi sitesi, şu yazılanlara bakın ya aklım almıyor MHP nasıl böyle bir durumun içinde olabilir onu geçtim hüdaparla ittifak kuran bu iktidar nasıl ülkenin neredeyse yarısının oyunu alabiliyor gerçekten aklım almıyor.

1684526521260.png

Phanzox

80+ Silver
Hüdaparın kendi sitesi, şu yazılanlara bakın ya gerçekten aklım almıyor MHP nasıl böyle bir durumun içinde olabilir onu geçtim hüdaparla ittifak kuran bu iktidar nasıl ülkenin neredeyse yarısının oyunu alabiliyor gerçekten aklım almıyor.

Alıntıyı görüntüle
Ondan önce bunu nasıl olduğunu anlamak lazım.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ondan önce bunu nasıl olduğunu anlamak lazım.
Bunu akpartili kişilere, eskiden bahçeli recebe söverdi sayardı ne oldu da birleştiler diye sorduğumda ikisi de sağcı birleştiler diyip devamını getirmiyorlardı.

Phanzox

80+ Silver
Bunu akpartili kişilere, eskiden bahçeli recebe söverdi sayardı ne oldu da birleştiler diye sorduğumda ikisi de sağcı birleştiler diyip devamını getirmiyorlardı.
İşte siyaset böyle bir şey. Çıkarlar uyuştuğu anda herkes birleşebilir sorgulamamak lazım.

milenix

80+ Gold
Siyasetçilerin hiç birinin umrunda değil Para mevki olsun yeter.

Kara*

80+ Silver
Şaşırmamak gerekiyor şahsi fikrimce eski ciddi ülkücüleri falan harcadılar hep. Parti olarak göz gezdirmek gerekirse bazı kişilerle ortaklık yapılmasını sevmeyen kısım var lakin ortaya çıkarlar gelince düşmanın bile kardeşin oluyor siyasi durumlarda normal gayet. Bu durum onlara bağlı tabi başından durumla ilgili bir şey demedikleri için az çok susacakları belli oluyor ileride nasıl bir yol oynar mhp artık onlara bağlı.

İceWolf

80+ Silver
hüdaparla ittifak kuran bu iktidar nasıl ülkenin neredeyse yarısının oyunu alabiliyor gerçekten aklım almıyor.

Yavrum KeMal

*Türkiyeyi bölecem,
*Doğuya Özerklik verecem,
*TC değil Uluslararası kanunlar geçerli olacak,
*PKK FETÖ cüleri serbest bırakacam dedi.

Bunları aklın aldı yani? Millet bunları CHP başkanının ağzından duydu. Gerisi boş beleş.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Yavrum KeMal Türkiyeyi bölecem, Doğuya Özerklik verecem, TC değil Uluslararası kanunlar geçerli olacak, PKK FETÖ cüleri serbest bırakacam dedi. Bunları aklın aldı yani? Millet bunları duydu. Gerisi boş beleş. Oooo Troller 2. tur algılarına başlamış.
Yaşım bunun için küçük tam araştırmadım bilmiyorum bana 2013 çözüm süreci 2 yi anlatır mısın?
Benim bu konu hakkında sosyal medyada gördüklerimin hepsi Erdoğan'a olumsuz duygular beslememe sebep oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşım bunun için küçük tam araştırmadım bilmiyorum bana 2013 çözüm süreci 2 yi anlatır mısın?
Benim bu konu hakkında sosyal medyada gördüklerimin hepsi Erdoğan'a olumsuz duygular beslememe sebep oldu.
Ve ayrıca HDP ye bakanlık veren kimdi?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
Şaşırmamak gerekiyor şahsi fikrimce eski ciddi ülkücüleri falan harcadılar hep. Parti olarak göz gezdirmek gerekirse bazı kişilerle ortaklık yapılmasını sevmeyen kısım var lakin ortaya çıkarlar gelince düşmanın bile kardeşin oluyor siyasi durumlarda normal gayet. Bu durum onlara bağlı tabi başından durumla ilgili bir şey demedikleri için az çok susacakları belli oluyor ileride nasıl bir yol oynar mhp artık onlara bağlı.
bahçeli dönektir zamanında ne mutlu türküm yazdırmassam namussuzum diyordu şimdi o yazıyı kaldıran insanlarla kol kola

İceWolf

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ayrıca HDP ye bakanlık veren kimdi?
Canım yaşın küçükse ne anlatıyon? CHP liderinin sözleri beynine girmiyormu. Duyma özürlümüsün? Görme özürlümüsün? ŞUAN diyor KK ŞUAN. 2013 ten değil.....

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom