Neler Yeni

Hüdapar ile MHP nasıl bir araya gelebiliyor gerçekten anlamıyorum

arturo

80+ Silver
Evet boşbeleş bir CHP trollü daha gelmiş :) :) :)
Yav kardeşim ne alaka devlet bahçeli neden cumhur ittifakına katıldı dedi cevapladım aksini iddia edebiliyorsan söyle hakaret edip sonra gülücük atınca şirin olmuyorsun bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet boşbeleş bir CHP trollü daha gelmiş :) :) :)
Geçen fevkalede denen arkadaş birilerini chp trolü diye millete sallıyordu adamın ifşası çıktı akp trölüymüş :kekw:

Phanzox

80+ Silver
Yavrum KeMal

*Türkiyeyi bölecem,
*Doğuya Özerklik verecem,
*TC değil Uluslararası kanunlar geçerli olacak,
*PKK FETÖ cüleri serbest bırakacam dedi.

Bunları aklın aldı yani? Millet bunları CHP başkanının ağzından duydu. Gerisi boş beleş.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
RTE 2013 te çözüm süreci başlattı, gerçeği gördü vazgeçti.
KK ŞUAN HDPKK ile beraber ŞUAN.

Kör ya bu troll. Büyük harfle yazıyorum, kör galiba görmüyor.
Ya bak gerçekten bu kkyı boşver unut şu adamı bırak artık benim onu sormadığımı anlamayacak kadar kıt mısın sürekli her yorumunda ondan bahsediyorsun
2015 te HDPKK ya 2 tane bakanlık verildi bana bunu açıkla

Ya bak gerçekten bu kkyı boşver unut şu adamı bırak artık benim onu sormadığımı anlamayacak kadar kıt mısın sürekli her yorumunda ondan bahsediyorsun
şimdi bu yine KeMal pkk hdp banane banane hüüüü demeye devam eder

İceWolf

80+ Silver
şimdi bu yine KeMal pkk hdp banane banane hüüüü demeye devam eder
Aç oku troll. Hadi AKP o zaman HDP ile beraberdi diyelim. Şimdi CHP beraber. Kıt terlik, ŞUAN....

Eğer geçmişte AKP hainlik yaptı demeye getiriyorsan CHP ŞUAN yapıyor da demektir. Anlamıyonmu?

Son düzenleme:

OguzBK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuz Bek
Aç oku troll. Hadi AKP o zaman HDP ile beraberdi diyelim. Şimdi CHP beraber. Kıt terlik, ŞUAN....

Eğer geçmişte AKP hainlik yaptı demeye getiriyorsan CHP ŞUAN yapıyor da demelisin.
CHP şuanda HDP ile ittifak değil ve hiçbir bakanlık vaadi vermedi aktroll

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Aç oku troll. Hadi AKP o zaman HDP ile beraberdi diyelim. Şimdi CHP beraber. Kıt terlik ŞUAN...anlamıyorum
Beyninde gerçekten tıbbi sorunlar olduğunu düşünüyorum.
Dediklerimi açıklamıyosun, AÇIKLAYAMIYORSUN çünkü açıklanamayacak kadar rezil durumlar bir şey diyemiyosun o yuzden sabahtan beri sana kemali sormadığımı söylediğim halde hala kemal şöyle de böyle böylede şöyle bana sabahtan beri bana troll diyosun sen nesin?

İceWolf

80+ Silver
CHP şuanda HDP ile ittifak değil ve hiçbir bakanlık vaadi vermedi aktroll
HDP de PKK da boşuna KeMal e oy veriyor zaten. :):):) Hatta PKK lılar Kemal e verin kurtulacaz diyor. :) :)

Beyninde gerçekten tıbbi sorunlar olduğunu düşünüyorum.
Dediklerimi açıklamıyosun, AÇIKLAYAMIYORSUN çünkü açıklanamayacak kadar rezil durumlar bir şey diyemiyosun o yuzden sabahtan beri sana kemali sormadığımı söylediğim halde hala kemal şöyle de böyle böylede şöyle bana sabahtan beri bana troll diyosun sen nesin?
La troll neyini açıklayım, benim karşı çıktığım şeyleri söylüyon zaten. O zamanda karşı çıktım, ŞUAN da karşı çıkıyorum. ŞUAN CHP İLE HDPKK ortak, ŞUAN. Madem geçmişin nedenini sorguluyon, ŞUANI da sorgulasana. Sorgulama yada lafını etme yetkin yokmu? :) :) :)

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Meral akşener mhp ele geçiriyordu Devlet bahçeli koltuğunu kaybetmemek için cumhur ittifakına katıldı.

Abi akplileri anlamıyorum olan bir olaya gülüyorlar aç araştır kardeşim
meral ortalığı karıştırmadığı parti varmı?
sebeb o değil 15 temmuz darbe fetö

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Değil değil. HDP de PKK da boşuna KeMal e oy veriyor zaten. :):):)

La troll neyini açıklayım, benim karşı çıktığım şeyleri söylüyon zaten. O zamanda karşı çıktım, ŞUAN da karşı çıkıyorum. ŞUAN CHP İLE HDPKK ortak, ŞUAN. Madem geçmişin nedenini sorguluyon, ŞUANI da sorgulasana. Sorgulama yada lafını etme yetkin yokmu? :) :) :)
Ben kemalin avukatı değilim ben chpli değilim, tamam hadi ŞUANA geçelim
Konunun En başına dön ve resimdekileri oku.
Galiba senin kitabında Andımız, 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sözü ırkçı, hizbullah bir terör örgütü değil, Kürtçe ikinci anadil olmalı(ki anayasının ilk 4 maddesine karşı)

İceWolf

80+ Silver
Ben kemalin avukatı değilim ben chpli değilim, tamam hadi ŞUANA geçelim
Konunun En başına dön ve resimdekileri oku.
Galiba senin kitabında Andımız, 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sözü ırkçı, hizbullah bir terör örgütü değil, Kürtçe ikinci anadil olmalı(ki anayasının ilk 4 maddesine karşı)
Madem seninkiler bitti sende şuanki KK nın dediklerine cevap ver. Bakalım KK hakkında konuşabilme yetkin varmıymış. Dikkat ettimde kesinlikle KK hakkında yorum yapmıyorsun.
Yavrum KeMal
*Türkiyeyi bölecem,
*Doğuya Özerklik verecem,
*TC değil Uluslararası kanunlar geçerli olacak,
*PKK FETÖ cüleri serbest bırakacam dedi.
Bunları aklın aldı yani? Millet bunları CHP başkanının ağzından duydu. Gerisi boş beleş.
?

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Madem seninkiler bitti sende şuanki KK nın dediklerine cevap ver. Bakalım KK hakkında konuşabilme yetkin varmıymış. Dikkat ettimde kesinlikle KK hakkında yorum yapmıyorsun.

?
Kıt bir beyne sahipsin, senin gözünde Erdoğanı sorup sorgulayan herkes chpli.
Şuana kadar sorduğum şeylerin 1 tanesine cevap verdin o da yarım yamalak bir şeydi.
Savunduğun kişinin yaptığı yanlışları kabullenemeyip, sana sorduğumda cevaplamayan, başka yere çekicek kadar da omurgasızsın.
Seninle bu tartışmayı bitiriyorum çünkü cahil, hiçbir argümanı olmayan zaman kaybının tekisin.
İyi Forumlar! :)

İceWolf

80+ Silver
Kıt bir beyne sahipsin, senin gözünde Erdoğanı sorup sorgulayan herkes chpli.
Şuana kadar sorduğum şeylerin 1 tanesine cevap verdin o da yarım yamalak bir şeydi.
Savunduğun kişinin yaptığı yanlışları kabullenemeyip, sana sorduğumda cevaplamayan, başka yere çekicek kadar da omurgasızsın.
Seninle bu tartışmayı bitiriyorum çünkü cahil, hiçbir argümanı olmayan zaman kaybının tekisin.
İyi Forumlar! :)
Hasta Terlik. La RTE yi sorgulayan CHP li olsa önce ben CHP li olurdum. Ama sen KK hakkında konuşma yetkin olmadığını gösterdin. ETO ekibindenmisin nesin? Kafana silahmı dayadılar KK nın sözlerini yorumlayamazsın diye. :) :) :)

Top Bottom