Arama sonuçları: *

1. fişek kamil

Lgs puanınız kaç

Arkadaşlar geçen sene 1 milyon 74 bin kişi LGSye girdi. Bu sene ise 1 milyon 600 bin. Muhtemelen yüzdelikler artıcak yani geçen sene 4 'le alan okul 2 gibi alıcak haberiniz olsun.
  2. fişek kamil

Lgs sonuçları

Aynen kanka en kolayıydı.
  3. fişek kamil

Lgs sonuçları

vay be geçen sene 453 aldım 3.99a girdim senin yüzdelik gayet iyi bu arada
  4. fişek kamil

İngilizce geliştirmek

Duolingo indirebilirsin ücretsiz.
  5. fişek kamil

Sizce ülkemizde nükleer enerji'nin önü açık mı?

Mühendisleri bilmiyorum ama nükleer enerji gayet karlı olabilir bizim için çünkü çok büyük bir toryum rezervimiz var(dünyada 11. sıradayız)
  6. fişek kamil

Sizce ülkemizde nükleer enerji'nin önü açık mı?

Nükleer santral yapımında yaklaşık 8000 kişiye iş çıkabiliyor. Bu sene toryumla ilgili proje yaptım bu işin içinde olan biriyle konuştuk vs. ordan biliyorum.
  7. fişek kamil

LGSYE 8.sınıfta çalışmaya başlasam sorun olurmu ?

Bende yaklasık 3.sınıftan beri çalışıyorum hep tüyaptan bana istemediğim kadar kitap aldılar gecen sene 453 puan aldım istediğim yere gidemedim seninki daha kötüymüş :(
  8. fişek kamil

Fen lisesini garantiledim

Belli olmaz, diğer derslerde önemli özellikle fen ve türkçe ama inşallah kazanmışsındır tebrikler.
  9. fişek kamil

Geliyor Gelmekte Olan...

Hangi lise?
  10. fişek kamil

Lgs ye 1 hafta kaldı ne yapmalıyım?

Rahat olman önemli, deneme sonuçların genelde 480 civarındaysa çok düşüğünü almazsın muhtemelen.
  11. fişek kamil

Belli olmaz her şeye hazır ol. Geçen senenin yüzdeşiklerine bakma muhtemelen çok degişecektir.
  12. fişek kamil

Son 1 hafta yapıcak pek bir şeyin yok, deneme çözsende çok fayda etmez tavsiyem kendini eksik hissetiğin konuları tekrar etmendir ve kendini mental olarak hazırlamalısın çok kafana takmamaya çalış (geçen sene 8y 1boş 81 doğru yaptım son hafta çalışmadım)
  13. fişek kamil

Oğlunuz-Kızınız Olsa Adını Ne Koyardınız ?

erkek-teoman kız-deniz
  14. fişek kamil

League Of Legends'da Shaco

Evet o liglerdeki insanlar kötü oynuyor doğru, ama her şeyi takımda aramayın sizde de sorun olabilir.
  15. fişek kamil

Kimse yargılama hakkına sahip değil rahat olun :D
  16. fişek kamil

Annem ve babamı nasıl ikna ederim

Kesinlikle şimdi çalışmaya başla zaman su gibi akıp geçicektir.
  17. fişek kamil

Ligin ne? Ne olur karşıma gelme :D
  18. fişek kamil

Annem ve babamı nasıl ikna ederim

Bende geçen sene LGS'ye girdim internet bağımlılığım yüzünden %4 e girdim çalışmama engel oluyordu bu bağımlılık şuan azalttım vs. ama daha iyi çalışıp daha iyi yapabilrdim. Kesinlikle LGS'den önce alma LGS'de iyi bir sonuç çıkardığın anda maddi durum yeterli ise bırak bilgisayar almayı baska...
  19. fişek kamil

Hangi İnternet Milleni.com Türknet

altyapın hangisinde daha iyiyse onu al derim yani milleni.
  20. fişek kamil

15 yaş para kazanma

lütfen youtube videosu çeker misin? Burdan laf atmak kolaydır. Videolarını cok izlemem ama videoları gayet kaliteli, uğraşılmış oluyor. Sen burdan ancak böyle yorum yapabilirsin zaten. 1591291744 Benim youtube tavsiyem gündemdeki konularla ilgili video yapman. Mesela 1 ay önce filan siren head...
Top Bottom