Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Abi ortalamaya gören aldılarmı cidden benimkiler niye almıyor yaaa
darboğaz etmek hiçte iyi değildirBaktın olmuyor, Anneni sıkıştır o açsın konuyu babana, annen babanı sıkıştırsın, o yaşlarda hep topu anneme atardım hallederdi bir şekilde, az da dominantsa tamamdır aldırırsın
hocam benim de 100 oldu zamanında almadılar bende saldım dersleri ortalama 93,5
kendi sistemin hiç açmıyormu ? belki sadece ekran kartı takarak performansını gayet yükseğe çekebilirsinAbi ortalamaya gören aldılarmı cidden benimkiler niye almıyor yaaa
Hiç zararını görmedim, tabii ki aileden aileye farklılık gösterebilirdarboğaz etmek hiçte iyi değildir
Şuan 8sen lgsye odaklan pcyi sonra halldersin ama 8e geçtiysen PC alma koçum daha yaşın küçük ders çalışacaksın lgs için hep o yüzden 1 yıl idare et sonra iyi bir yer kazanırsan kesin alırlar PC varmı elinde8 e geçdim 7 de ortalamam 97 ydi
Zaten bu işi planlıyorum maddi durumumuzda var anneme hergün hatırlatiyorum hangisini istediğimi fln annemde babama söyleyecek ztn bakalım ne olacakBaktın olmuyor, Anneni sıkıştır o açsın konuyu babana, annen babanı sıkıştırsın, o yaşlarda hep topu anneme atardım hallederdi bir şekilde, az da dominantsa tamamdır aldırırsın
Yöneticiye söyleyelim seni 11 gün ban lasın.LGS ye 11 gün kaldı hala buradayım bi oturamıyom ki