Neler Yeni

League Of Legends'da Shaco

wrein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ali Yağız Özdemir
Arkadaşlar daha dün shacoya başladım ciddi bir şekilde derecelide fln kasmayı düşünüyorum bu şampiyon ile aranızda oynayan varsa kutu trickleri dışında güzel trickler fln verebilir misiniz ? ayrıca Shaco çok zevkli ya :D

wrein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ali Yağız Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ligin ne? Ne olur karşıma gelme :D
ben ligim hakkında konuşmak istemiyorum nerdeyse her maç 3 4 maç dışında takım farkı yiyorum bot lane hiçbir zaman güzel gelmiyor ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama demir II

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
ben ligim hakkında konuşmak istemiyorum nerdeyse her maç 3 4 maç dışında takım farkı yiyorum bot lane hiçbir zaman güzel gelmiyor ya

Ama demir II
Kimse yargılama hakkına sahip değil rahat olun :D

wrein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ali Yağız Özdemir
Kimse yargılama hakkına sahip değil rahat olun :D
Biliyorum da sinir oluyorum düşük ligte olduğumu düşününce ben kötü oynasam hhadi neyse de takıma gelenler çok değişik oynuyorlar karşı takıma bakıyorum herkes iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Biliyorum da sinir oluyorum düşük ligte olduğumu düşününce ben kötü oynasam hhadi neyse de takıma gelenler çok değişik oynuyorlar karşı takıma bakıyorum herkes iyi
Evet o liglerdeki insanlar kötü oynuyor doğru, ama her şeyi takımda aramayın sizde de sorun olabilir.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Shaco deme ellerim titriyor ya. Kaldırılması lazım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
En son urfda karşıma geldi.

Yokoldum.

wrein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ali Yağız Özdemir
Shaco deme ellerim titriyor ya. Kaldırılması lazım.
Evet sıkıntılı bir çar

Evet o liglerdeki insanlar kötü oynuyor doğru, ama her şeyi takımda aramayın sizde de sorun olabilir.
3 4 maç fln feedledim ben 1 maç win aldım yaklaşık 20 maç içinden yani bende de suç var ama takıma gelenler cidden kötü :D

En son urfda karşıma geldi.

Yokoldum.
:D

106410

80+ Silver
Orman rolünde mi oynuyorsun? Eğer öyleyse Geç oyuna yönelik herolar almaya bak. Mesela Kindred gibi, Demir 2'den çıkabilmen için taşıman lazım başka yolu yok. Demir 2'den sonra bu arada o tarz insanlardan kurtulamayacaksın. Bronz-Silver-Gold aynı şekilde. Plat'dan sonra oyunu bilen adamlar gelmeye başlıyor.

wrein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ali Yağız Özdemir
şu saçma ligten bir çıksam var ya

Orman rolünde mi oynuyorsun? Eğer öyleyse Geç oyuna yönelik herolar almaya bak. Mesela Kindred gibi, Demir 2'den çıkabilmen için taşıman lazım başka yolu yok. Demir 2'den sonra bu arada o tarz insanlardan kurtulamayacaksın. Bronz-Silver-Gold aynı şekilde. Plat'dan sonra oyunu bilen adamlar gelmeye başlıyor.
biliyorum sadece artık demirden çıkmak istiyorum benim arkadaş var bronz 1 takımı maks 1 kere fln kötü geliyor 8 9 maç içinden demir deki kadar kötü değildir bence

Top Bottom